Adnagu - Başkalarının Dünyası

Sponsorlu Bağlantılar

wmramazan

wmramazan

Üye
    Konu Sahibi
Adnagu - Başkalarının Dünyası
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Adnagu, ilgi alanlarına ait çeşitli başlıklar altında gönderilerini paylaşabileceğin ve bu gönderileri okuyup yanıt vermek isteyenlerle konuşabileceğin bir sosyal oluşum. Biz buradakilere adnagu yani başkası, buraya da başkalarının dünyası diyoruz. Bu dünyada, sevdiğin başlıklar hakkında başkalarıyla konuşabileceksin.

Nasıl yani?

Adnagular, konuşmak istedikleri başlıkta düşüncelerini paylaşarak ya da başkalarının gönderilerine yanıt vererek yeni bir konuşma başlatabilirler. Aynı zamanda takip ettikleri başlıklarda paylaşılan konuşmaları tek bir yerden görüntüleyebilir, ilgi alanlarına ait yeni başlıklar keşfedebilir ve bulamadıkları başlıkları önerebilirler.

Peki başka neler yapabilirim?

Adnagulara ileti gönderebilir, konuşmalarını oylayarak ya da yorum yazarak değerlendirebilirsin.

Örneğin, merakla beklediğin bir film vizyona girdi ve izledin. Fakat hiç beklediğin gibi değildi. Başkalarının düşüncelerini merak ediyorsun. Hemen filme ait başlığı arıyorsun, eğer bulamazsan yeni bir başlık öneriyorsun, düşündüklerini paylaşıyorsun ve birisinin yanıt vermesini bekliyorsun. Yanıt aldıktan sonra konuşma başlıyor. İstersen bu konuşmayı herkesle paylaşıyorsun. Diğer adnagular da düşüncelerini seninle konuşmanı oylayarak ya da yanıtlayarak paylaşabilirler. Bazı adnagular sana ileti göndererek bazı sorular sorabilirler, sen de istersen onların sorularını yanıtlayabilirsin.


 


Üst Alt