Adım Adım Göz Makyajı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Adım Adım Göz Makyajı
Birazdan sizlerle, ivilage.mynet adresinden aldığımız bilgiyi sunacağız arkadaşlarım. Adım adım göz makyajı hakkında sizlere pratik bilgiler sunan bu yazı emin olun işinize çok yarayacaktır.







1. adım

Göz kapağınıza ilk önce bir kapatıcı ya da far uygulayın. Bu kızarıklık ortaya çıkmasını engelleyecek ve göz kapağınızın daha pürüzsüz görünmesini sağlayacaktır.

2. adım

Siyah eyeliner ile kirpik diplerinize çizgi çekin.


3. adım

Kısa makyaj fırçasıyla, tüm göz kapağınıza koyu gri bir far uygulayın.


4. adım

Göz kapağınızın kıvrılma noktasına siyah far uygulayın. Siyah ve gri farı karıştırıp, kıvrımın hemen üzerine, kaş altı bölgesine hafifçe sürün.

5. adım

Siyah likit eyeliner ile göz kapağınızın kirpik diplerine biraz daha belirgin kalınlıkta bir çizgi çekin. Audrey Hepburn ve Amy Winehouse arası bir göz makyajı için göz kapağının dışına doğru olan bölgeye biraz daha kalın uygulayabilirsiniz. Eye liner kuruduktan sonra bir kez daha uygularsanız daha belirgin bir bakışa sahip olabilirsiniz.

6. adım

Şeftali , zümrüt yeşili gibi daha parlak ve açık bir farı göz kapağı ile eyeliner arasına hafifçe sürebilirsiniz. Aynı karışımı daha ince bir far ile alt kirpiklerinizin altına sürebilirsiniz. Kirpiklerinizi kıvırarak, iki kere maskara uygulayın. Yanağınızda maskara lekesi olup olmadığına dikkat edin ve temizlemeyi unutmayın. Bu makyajla gözlerinizi tamamen ortaya çıkaracaksınız. Işıltılı bir gülümseme için şeffaf ama parlak bir ruj kullanın veya hiçbir şey sürmeyin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Bahadir_fb
Cevap
21
Görüntüleme
2K
Bahadir_fb
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
418
Doğuş Pertez
Bahadir_fb
Cevap
32
Görüntüleme
6K
ahmtwrc857
Doğuş Pertez
Cevap
1
Görüntüleme
851
..butteRfly..


Üst Alt