"Adeta sinir krizi geçirdik"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
"Adeta sinir krizi geçirdik"
Ankaragücü Teknik Direktörü Hans Peter Briegel, Denizlispor karşısında şanslarının yanlarında olduğunu belirterek, teknik heyet olarak saha içinde çok heyecanlandıklarını ve adeta sinir krizi geçirdiklerini söyledi.

Hans Peter Briegel, Denizlispor'u 3-2 yendikleri karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, ilk yarıda rakibe yalnızca 1 pozisyon verdiklerini ve bunda da gol yediklerini belirterek, ''İlk yarıda çok pozisyon yakaladık. Skoru 3-1 yapabilirdik ama olmadı. İkinci yarının ilk 10 dakikasında ise ne yaptığımız bilemedik. Denizlispor'un 2-3 topu direkten döndü. Kontraatak şansımız vardı ama değerlendiremedik ve çok zorlandık'' dedi.

Denizlispor'un 6 kişiyle birden ileriye çıktığını ifade eden Briegel, bu sırada kademe hatası yaptıklarını belirterek, ''Ancak bugün şansımız yanımızdaydı'' diye konuştu.

Çok yeni bir takım olduklarını, hücumda iyi ancak savunmada sorun yaşadıklarını belirten Alman teknik adam, ilk 4 haftayı böyle geçtikleri taktirde rahatlayacaklarını bildirdi.

Taraftarların da maç boyunca çok iyi olduğunu ifade eden Briegel, ''Bugün şansımız yanımızdaydı ancak teknik heyet olarak sahada adeta sinir krizi geçirdik, çok heyecanlandık. Şu anda 6 puanımız var ve Galatasaray'ın karşısına 6 puanla çıkıyoruz'' dedi.

"3-4 transfer daha yapacağız"

Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın da karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, taraftarla söz verdikleri gibi bir takım oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Sonuçtan memnun olduğunu, ancak takımda adaptasyonun biraz zaman alacağını belirten Aydın, transfer dönemi bitene dek 3-4 transfer daha yapacaklarını sözlerine ekledi.
20.08.2007

Kaynak : AA
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt