Adana'da akıl almaz olay ..!

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Adana'da akıl almaz olay ..!
Babanın ifadeleri kan dondurdu
Adana'da eşini ve çocuğunu öldüren katil zanlısı kadın kuaförünün borçlarından dolayı intihar edeceğini, bu nedenle eşi ile çocuğunu geride sersefil kalmaması için öldürdüğünü söylediği öğrenildi.




Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı, Kışla Mahallesi'nde DSİ TOKİ'ye ait apartmanın 6. katında 22 Nisan günü meydana geldi. Kadın kuaförlüğü yapan ve 3 yıl önce iflas eden Hakan Ş.'nin (44) eşi Nazan Ş. ile kızı L.Ş. (15) başlarına bir el ateş edilerek öldürülmüş halde bulundu. Polis bunun üzerine yaptığı araştırmada cinayeti Hakan Ş.'nin işlediğini belirleyerek zanlıyı olay günü gece Beyazevler Mahallesi'nde çamlık denilen alanda Alkol alırken yakaladı.

BİR GÜN CESETLERE KALMIŞ

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri zanlıyı sorguya aldı. Zanlı sorgusunun ardından adliyeye sevk edilerek çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Zanlının verdiği ifadede 3 yıl önce iflas ettiğini bu nedenle evine haciz geldiğini, evi satmak istediğini ancak eşinin karşı çıktığını bu nedenle sürekli tartıştıklarını belirterek, "Ben intihar etmek istedim, bu nedenle kızım ve eşim arkamda sersefil kalmasınlar diye sabah kalktım. Onlar uyurken önce eşimin kafasına bir el ateş ettim, ardından kızımın yanına gelerek onun da kafasına bir el ateş ederek öldürdüm. Sonra onları battaniyeye sardım. Bir gün onlarla aynı evde kaldım. Ancak ikisinin de telefonları sürekli çalmaya başlayınca eve gelenler olur diye evden ayrıldım. Ben de ölmek istiyordum intihar edecektim. Her şey iflas ettiğim için oldu" dediği öğrenildi.

Bu arada, apartmandaki şahıslar ve yöneticiyle yapılan görüşmede ailenin 3 yıldır aidatları ödemediği, Hakan Ş.'nin kısa bir süre önce yöneticiye "Eşim ve kızım evi sattırmıyor bir gün katliam yapıp buralardan kaçacağım" dediği belirtildi.
 


xmustx

xmustx

Üye
ne diyelim.. acısak mı üzülsek mi ? içinde kimbilir ne trajediler yaşanmış bi evdir.kimsenin bu hale gelmesini istemem arkadaş.yazık ya yazık ..
 
Enes

Enes

Üye
Herkesin iradesi aynı değil tabi. Eleştirenler çıkabilir ancak dini anlamda boşlukta olan kişilerin bu tarz olaylara daha fazla eğilim içinde olduğu kanaatindeyim. Ayrıca hep dile getiriyorum bu tarz intihar, eşini çocuğunu vurma vs. gibi olaylar haber yapılmaya devam edildikçe yaşanma yüzdeleri daha da artacaktır.

Ayrıca zanlı ifadesi doğrultusunda yorumlarsak şunu da eklerim ve sorarım. Madem öyle neden o an kendine de sıkmadın ? Başka bişey vardır onun içinde...
 
  • Beğen
Tepkiler: Ccihat67
Ccihat67

Ccihat67

Üye
Hakan Ş.'nin kısa bir süre önce yöneticiye "Eşim ve kızım evi sattırmıyor bir gün katliam yapıp buralardan kaçacağım" dediği belirtildi.

Adam burdada belirtmiş zaten amacını eğer intihar edecek olsaydı eşi ve kızının ardından kendinide vururdu.
 

Benzer Konular



Üst Alt