9'da 9 İçin Hazırız !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
9'da 9 İçin Hazırız !


Antrenör Roland Koch, futbolculara, ligin ilk 8 maçında 8 galibiyet aldıklarını hatırlatıp, ''Daha iyisini yapabilir miyiz?'' biçiminde soru yöneltti. Futbolcular da hep bir ağızdan ''Yapabiliriz'' biçiminde yanıt verdi.





Fenerbahçemiz, Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün tek antrenmanla sürdürdü.


Teknik direktör Christoph Daum yönetiminde, Can Bartu Tesisleri'nde akşam gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma ve istasyon çalışmalarının ardından, çift kale maçlar yaptılar.

Antrenmanın başında teknik heyetin saha içine yaptığı toplantıda, antrenör Roland Koch, futbolculara, ligin ilk 8 maçında 8 galibiyet aldıklarını hatırlatıp, ''Daha iyisini yapabilir miyiz?'' biçiminde soru yöneltti. Futbolcular da hep bir ağızdan ''Yapabiliriz'' biçiminde yanıt verdi. Futbolcular bu yanıtı bir kez de İngilizce olarak verdi.

-DOS SANTOS VE LUGANO YARIN KATILACAK-

Uruguay ve Brezilya milli takımlarından dönüşe geçen Lugano ve Dos Santos'un, yarın takıma katılacakları bildirildi. Yolda olan iki futbolcunun, yarın akşamki çalışmada yer alacakları ifade edildi.

(A) Milli Futbol Takımı'nan dönen kaleci Volkan Demirel, Gökhan, Emre, Kazım ve Önder takıma katılırlarken, Volkan, Gökhan ve Emre, takımla koşunun ardından, antrenör İrfan SaraloğluÖnder ve Kazım ise takım çalışmasının tamamında yer aldılar.
Sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren futbolculardan Güiza, bireysel futbolcu antrenörü Dolu ArslanDeivid ve Alex'in tedavileri tesislerde sürdürüldü.
yönetiminde, takımdan ayrı koşuyu sürdürdüler. yönetiminde koşarken,


Antrenmandan sonra bir süre sahada kalan Semih, Selçuk, Furkan ve Önder şut çalışması, Ali de topla çalışmalar yaptı.

Fenerbahçe, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.




 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bizde hazırız..Kesinlike 9da 9 yapabiliriz..Gaziantep zor deplasman olarak görülebilir , fakat Fenerbahçe, o büyük kalitesini ortaya koyarak kazanacağına yürekten inanıyorum..
 

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Ben de Yürekten İnanıyorum Ali Bey :)
 
'Davut

'Davut

Üye
Kalitemizi ortaya koyalım yeter zaten gaziantep galibiyeti için....
Artık sıradaki düşünsün......
 

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
:) . . .
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Gaziantep maça asılacak zor bir maç olacak ama Fenerimiz bu maçıda hakkıyla alacak İnşallah..
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bizim tek bir hedefimiz var 10'da 10 yapmak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt