6GB RAM ile Çin'de sunulacağı iddia edilen Galaxy Note7 gelmedi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
6GB RAM ile Çin'de sunulacağı iddia edilen Galaxy Note7 gelmedi
Samsung'un 2 Ağustos tarihinde duyurduğu akıllı telefonu Galaxy Note7, duyurunun arkasından bir çok pazarda ön siparişe sunulmuş ve 19 Ağustos tarihinde de ABD ve bazı farklı pazarlarda ön siparişe sunulmaya başlamıştı. Ülkemizde de 30 Ağustos tarihi ile satılacak olan akıllı telefonu dün düzenlenen ayrı bir etkinlikle Çin için de duyuruldu.



Bir süredir bilindiği üzere Çin için bu yeni akıllı telefonun 6GB sistem belleği ve 128GB dahili veri kapasitesi ile sunulacağına dair bilgiler gelmişti. Biz de merakla bu üst versiyonu beklerken, Çin'de düzenlenen bu etkinlikte Galaxy Note7 sadece 4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi ile karşımıza geldi.

Bu da diğer pazarlarda sunulan versiyonun Çin'de de sunulacağı anlamına geliyor. Ayrıca Çin versiyonu Amerika Birleşik Devletleri'nde sunulan versiyon gibi Qualcomm'un dört çekirdekli işlemcili Snapdragon 820 yonga setinden güç alıyor. Fiyat ise CNY 5,988 / $897 olarak belirlenmiş.

Galaxy Note7'nin Çin'de satışa sunulacağı tarih ise 1 Eylül olarak belirlenmiş.

Akıllı telefonun diğer özelliklerini listeleyecek olursak eğer, Galaxy Note7, 5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel iki yanı kavisli dokunmatik ekran içeriyor. Akıllı telefonun arkasında 12MP Dual Pixel kamera yer alıyor ve ayrıca ön kamerası da 5MP olmakta. Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan cihaz suya da dayanıklı yapıda.
6GB RAM ile Çin'de sunulacağı iddia edilen Galaxy Note7 gelmedi
 


Üst Alt