5230 tel hafızasından hafıza kartına gecme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asleep

asleep

Üye
    Konu Sahibi
5230 tel hafızasından hafıza kartına gecme
Arkadaslar 2 gün önce almıs oldugum nokia 5230 telefonumda suana kadar bir sorun yasamadım.Gayet güzel bir telefon yapmıslar .Fakat ya bir sorun yada benim anlamadıgım bir konu ile bas basayım sayenizde atlatıcagımızı sanıyorum ben USB ile pc suite programı ile telefona dosya atıyorum ama bir türlü hafıza kartına gösteremedim o yuzden tel hafızası doldu ve ikide bir uyarı bazı dosyaları silin demekte bana bilenler tel hafızasından hafıza kartına nasıl gecebilirim yardım ederseniz cok minnettar kalırım. Hafıza kartım kkingston 2 gb micro SD Şimdiden teşekkürler arkadaslar
 


celibar

celibar

Üye
telefon pc suit modunda bağlı iken masaüstünde yeralan bilgisayar'a girip ordan telefonuna (telefonun modeli yazar genelde) girdinmi? Girmediysen oraya gir.hafıza kartına tıkla.dosyayı yapıştır.dosya aktarımı sırasında bu klasöru kapatma kapatırsan aktarma iptal olur.
 

serkan2812

Üye
arkadaşlar benser bir konudan bende birşey soracağım.

Bir hafıza kartı satın aldım bilgisayarıma taktım. sonra yükleme yapmaya başladım. yükleme yapılamadı çünkü hafıza doldu. öyle dolmuş ki telefonum açılamaz hale geldi hemen kapanıyordu. zar zor önce telefon defterini sildim sonra birkaç uygulamayı daha küçükten büyüğe silerek telefon hafızasında yer açtım. şimdi ben yine birşey yükleyeceğim ama telefon hafızasına yüklemesin. bunu nerden seçeceğim bir türlü bulamadım hafıza kartını kullan seçeneği nerde öyle birşey olması lazım.
 
barbar2405

barbar2405

Üye
:oke::oke::oke:ayarlardan bağlantıya gir ordan da usb 'yi tıkla depolama seçeneğini seçersen ,direk hafıza kartına kaydeder bilgisayardan attıklarını :oke::oke::oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt