50 En güzel ücretsiz iPad Oyunları

Sponsorlu Bağlantılar

jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
50 En güzel ücretsiz iPad Oyunları
ve oyunlar iPad de App ücretsiz aşkın 2000 Mağaza daha fazla olanları bulmak ve varlık iyi onlar aracılığıyla, günlük ekledik sıralamak olmak zor için. için aşağıdaki seçenekler bizim seçilmiş olup, taşlar keşfedecek yardımcı olmak için en iyi 50 ücretsiz iPad oyunlar .
50 Best Oyunları iPad:




1. ( ) saldırganlara karşı dalgalar bir kılıç sadece sen ve senin samuray bu oyun hayatta. hamle kanlı bitirme ve Kullanım özel kombinasyonlar için özellikle şiddet. Özellikler güzel grafikler.



2. ( ) yabancılar sonra dalga saldıran bir dalga defetmek sizi tetikçi sağkalım yoğun. Kazanmak kredileri, yetki yükseltme silah, zırh ve özel. Kilidini yeni gezegenleri ve düşmanları güçlü çekmek yeni.



3. ( ) güçler düşman ve kabul özel bir hızlı yukarı dilimleme, tempolu engelleri oyun kaçınarak, daha yüksek ve daha yüksek tırmanma ninja tutmak için nesne atlayarak gelen yan bir ekran diğer.



4. ( ) köy size yardımcı Şirinler kurmak bir eğlenceli bir Farmville oyun türü. Büyümek bitkileri, nakit için onları satmak ve binaları satın almak, yeni Smurfberries Play eğlenceli kazanmak için MiniGames. tam ver Şirin köylüler görev. hem çocuklar Fun yetişkin ve.



5. ( ) klon popüler bir Scrabble. Yabancılardan rasgele çal karşı arkadaşlarınız veya. aynı anda oyun 20 Play!



6. ( ) ama dünya kurma Facebook'ta meşhur oyunu şimdi iPhone ve götürülür iPad. hesap Farmville bağlar için Facebook böylece iPad aynı çiftlikte çalıştırabilirsiniz.



7. ( ) iPad Band Rock gibi. Vizyon Richard, Def Serge Devant Mos modern sanatçılar gibi popüler dokunun boyunca üzerinden 30 ücretsiz şarkı arasında. Dört zorluk seviyesinden birini seçebilirsiniz. Müzikal ritim eğlenceli.



8. ( ) tanrı oynamak bir oyun kaprisli. Kazanç takipçileri ve lütfen ya da kapris sizin de terörize onları. Taahhüt yıldırım ile kayalar ezmek, merak eylemleri açmak ve bahçelerin içine çöller.



9. ( ) oyun bir strateji nerede yolları ile parmak liman onların izleme tarafından ve teknelerin içine kargo yönlendirebilir. Sadece diğer her birine tekneler iki kazasında izin vermiyoruz.



10. ( ) platformu iPhone / iPad için en popüler MMORPG oyunu. yalnız Play veya büyü ve belki kullanarak düşmanları yenmek için yabancılarla katılmak up. Bedava para maliyet bölgeler ancak ekstra, oyun saatleri için çalma ile çeşitli.



11. ( ) iPad arcade sikke-drop klasik. Hiç adil yerel tekrar atık sizin çeyrek. Özellikleri ince strateji ve bağımlılık ödül toplama oyun.



12. ( ) iPad karnaval oyun klasik getiriyor. ekranda parmak Flick senin teneke göndermek doğru dönen topu. knockdown öğrenin iyi bir teknik ve sanat ana olabilir.



13. ( ) tarzı da dahil olmak üzere klasik, en çok oynanan Klondike olup, bu iki
sürümlerini içeren çeşitli oyun eğlenceli ve iyi görünümlü solitaire oyunu. Hiçbir reklam.



14. ( ) şehir sağlar oluşturduğunuz bir ve çalıştırın. Hasat kaynakları, mal oluşturmak canlı vermek için vatandaşların iş yerleri ve. hızlı hatta Connect ile şehir senin büyümek ticaret arkadaş ve.



15. ( ) çöp top kağıt içine kadar buruşuk savurma oyun onur-time olabilir ... iPad. 27.000.000 ağı üzerinden kullanıcılarına eğlenceli Şaşırtıcı ile. Özellikleri fiske kontrolleri, hoş ses efektleri (arkadaşları da dahil olmak üzere huysuz) ve keskin grafikler.



16. ( ) Evcil toplamak kurbağalar gibi benzersiz bir oyun ve cins size. 10,000 doğurmak frogs.Supports üzerinden de hem çevrimdışı ve çevrimiçi oyun. kurbağalar sizin için oluşturun habitatları. habitatları ziyaret arkadaşınızın kurbağalar ve.



17. ( ) platform olan eğlenceli bir 3D. Bir toystore Kontrol oyuncaklar ve mermerler yardım kaybetti sahibi bulmak onun. engeller ve hareket tutunmasını kullanın kement. Önlemek düşman ve alanları keşfetmek gizli.



18. ( ) oyunu ücretsiz bir online poker. ve her zaman yabancılara karşı oynayın her yerde bağlantısı var bir Internet. , Bahisler olun büyük ödül ve tablo çocuklar büyük hareket halindeyken kadar.



19. ( ) krallık ve inşa kendi bir oyun türü Farmville ekersen bitkileri, toplamak altın. arkadaşları ile bağlayın ve onlara ürün satmak ekstra kazanmak altın ve dükkanlar yaratarak. Süslemek için Türkiye ve yaratıcılık göstermek kapatın.



20. ( NYC üzerinden geçecek bu bir rollercoaster kontrolü) size verir. çok yavaş ya da Don't go çok hızlı sizin nihai hedefi heyecan vererek biniciler mutlu tutmaktır.



21. ( ) misyonlar sağlar özelleştirilebilir oluşturup kendi süper kahraman mücadele onları ve almak. Kazanmak krediler, sizin kahraman yükseltme ve supervillians üstlenirler. onların görüntülemek veya kahraman, arkadaş Connect göstermek kapalı. süper kahraman salonu takıl içinde.



22. ( ) sanat-fark oyun featuring bazı güzel-bir nokta. Tanner Lian Keepers Trilogy tarafından ilk kitabın dayanarak



23. ( ) hayatta kalma zamanlama ve bir oyun. Gezinmek doğru anda sadece de sıçrayan tarafından Lilypad bir kurbağa dan Lilypad, puan kazanın ve kurbağa kilidini yeni. Özellikleri sakin grafik ve müzik.



24. ( ) engellerin bir düzeyin farklı bir eğim sayesinde langırt gümüş gidin bir bulmaca oyunu olan nesne. Akıllıca tasarlanmış düzeyleri ve şaşırtıcı sorunlar kazanan yapar bu bir. Harika bir oyun tasarım.



25. ( ) tema oyunu ile bir tavuk kelime eğlenceli. Harfleri rasgele grubunun bul mümkün olduğu sözcükleri kadar. Sevimli grafik ve tavuk sesleri eğlenceli oyun yardım tutmak.



26. ( ) film 2010 dayalıdır. egzersizler eğitim Çal üzerinden 5 farklı dövüş sanatları. Kazanmak noktaları ve blackbelt sizin tanıyan iş doğru.

27. ( ) tarihler ise toplantı zamanı bir sürüş kontrolü sağlamak, aşağı eğimli yukarı ve bir kamyon sürücü için nesne oyunu. Basit kontroller ve grafikler ve oynanış yanıltmak zor.



28 ( ) iPad kart oyunu klasik. Oyun multiplayer. Özellikleri mükemmel AI bu tecrübeli oyuncular olacak meydan bile


.

29. ( ) Risk kurulu oyun popüler bir klon. Fethetmek birim akıllıca yeni dünya stratejik yerleştirerek ülke ve saldırıyor. savunma için yeterli ordular bırakmak genişleyen tutun dikkatli süre varlık toprakları senin.



30. ( ) oyunu yakışıklı bir havuz. oyuncu havuzu seçin 4 benzersiz. Oyun tek oyuncu özgür sürümü üzerinde 8-top.



31. ( ) iPad karnaval-arcade oyunu popüler getiriyor. Tokatlamak parmağınızı rampa aşağı skeeball için başlattı. Amaç geliştirin ve ödüller kazanmak için bilet satın almak ve toplamak çeşitli.



32. ( ) iPad kiremit oyunu götürülür Çin klasik. Maç fayans gibi ve yönetim kurulu net onları. arka içerir 5 farklı kiremit setleri ve 8.



( ) ziyaret sağlar etmek çeken adam maceracılar amacı ile cennet bir ada inşa sen. Seyahat için yeni adalar ve zenginliklerini keşfetmek yeni ganimet ve. arkadaşları ile bağlayın ve
maceralarını paylaşın.



( ) iPad arcade shooter üzerinde bir efsanedir. Ateş teröristler, kapak için nesnelerin arkasında Crouch ve stratejik olarak yeniden. klasik oyun bütün elemanları burada.



( ) kadar izin yerden fırın tasarımı sizi. , Menü seçin yemek tarifleri ve müşterilerimize hizmet vermekteyiz. oyun ile online sosyal katlanmış yönetimi eğlenceli bir zaman.



( şekli Turnuvalar ve Play ile Arkadaşlar, Single Mode: çalma modu) bir slot makinesi üç oyun. Kazanmak cips, başarıları kazanmak, turnuvalarda yarışmak.



37. ( ) Oyunlar klasik tahta bir kutu dönüşür sizin iPad. Özellikleri Dama, Çin Go, Atari git, Reversi, Mancala, Kupası, hem de yapmak için kendi bir oyun Özel bu Değiştirmek parçaları ve tahtaları sağlar Oyun modu.



38. ( ) bilinmez bir fizik. nesneler tarafından düzenlenmesi hedefe topu al ev yolunda çok top olabilir damla, sıçrama rulo ve. makine gibi çözümler için bulmaca Goldberg Build.



39. ( üzerinde böcekler diğer sinek ve kontrolü size) koyar. ile parmak yolları Trace onların gıda olarak onlara yol sizin ve diğer her çökmesini engellemek onları. kaotik biraz fazla bir kullanın olsun özel şeyler yeteneklerini zaman.



40. ( bir tahta sıraya çıkarmak onlardan renk aynı maç 3 kabarcıkları: atıcı formül-bubble klasik) izler



41. ( ) bilinmez bir basit ama zor. verilen çeşitli puzzle parçaları belirli bir şekil kullanmayı deneyin oluşturmak için. Kapak ve kullanılan döndürmek kadar tüm parçalar. Bir çözümü zor.



42. ( ) Uygarlık Catan ve bir Yerleşimciler, riski kombinasyonu bir strateji oyunu kurulu gibi bir. Keşfetmek, kaynak toplamak sur inşa ve toprakları fethetmek düşman.



43. ( ) elemanları gibi-Hero birleştirir tilt yarış ile Guitar. Mini yarış arabasının
arka oynarken müzik popüler temsil ritim küreler toplamak. sanatçıların favori oyun içinde paketleri satın ekstra müzik.



44. ( ) oyunu eğlenceli bir multiplayer online tank savaş. uzağa düşman iken kendinizi çekimlerin elde kaçınarak patlama ve tank Drive. dünya çapında oyuncular Play karşı. Kazanmak kredi ve tank yükseltme.



45. ( ) çılgınlık besleme bir köpekbalığı üzerinde bir kontrol koyar sana. mayın ve dikenli balık kaçınırken yiyin nefis balıklar. Izlemek kan öldürür adresinin su bulut.



46. ( ) gökkuşağı ve kan ile oyuncak ayılar ve bir canavar bir tuhaf birinci tipik person shooter değiştirir. Eğlence ve) komik (ve ücretsiz.



47. ( ) oyunu bir Ragdoll fizik. Nesne merdivenlerden aşağı kukla bir ragdoll iterek mümkün olduğunca fazla zarar olduğu için. karikatür şiddet eğlenceli.



48. ( ) parmak eşit parçaya kullanarak benzersiz bir içine nesneler dilim gol puzzle oyunu. Senin görevin şekiller zorlayarak karmaşık hızla.



49. ( ) iPad oyun render güzel üzerine bulmaca numaraları klasik.



50. ( üç Invasion Out ve Bubble Chill, Classic oyun: türleri farklı olan) bir eğlence baloncuk haşhaş oyunu. Pop gibi renkli kabarcıklar ve yönetim kurulu net onları. zaman oynamak için hayatta kalma karşı yarışı, veya modu oyun bağlı olarak, puan yüksek gitmek için.

Mansiyon ödülü




( ) unsurları ile rpg makinenin bir sikke basma kombinasyon bir. yuvaya Bırak paraları içine stratejik itilmektedir onlar böylece. Kazanmak yeni güçler ve ikramiye kazanmak büyük.
 
  • Beğen
Tepkiler: madalimert


pacamans

Üye
tercümen çok berbat be arkadaş
 
draw1907

draw1907

Üye
google translate ile çevirmeseydin keşke
 
jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
İngilizcesini anlamak zor olur diye
 


Üst Alt