5 Adımda Dumanlı Göz Makyajı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
5 Adımda Dumanlı Göz Makyajı


Gözlerin güzelliğini en güzel ortaya çıkaran Smoky eyes yani dumanlı gözler nasıl ortaya çıkıyor.

Göz makyajının en önemli kuralı rengarenk ve çok boyanmak değil doğru noktaları doğru renklendirmektir. Unutmayın gözler yüzün ifadesidir.

Bu püf noktalarına dikkat:

1) Kömür gri şeklinde toz farı göz kapağının üstünde önce kemer gibi sonra gölgeli dağıtarak uygulamak için orta boyda yuvarlak bir far fırçası kullanın. Sonra alt kirpik diplerinize farı küçük vuruşlarla fazla yaymadan uygulayın.

2) Yumuşak bir siyah kalemle üst kirpik diplerinize çizgi çekin. Parmak ucunuzla çizginin üzerinden çok hafif geçerek yayın.

3) Küçük sert bir far fırçası ile alt kirpik hattına gölge yapın.

4) Gözün iç kısımlarına gümüş gri tonlarında far sürün bu tüm gözü aydınlatır.

5) Hacim veren siyah maskarayı bolca uygulayın.

Fazla gölgeleri silin
Makyajınızı bozmadan gölge hatalarını silin: Bir pamuklu çubuğu (kulak çubuğu) kapatıcıya batırın sonra fazla boyanmış yerin üzerine hafifçe sürtün. Aynı yoğurdun kaymağını alır gibi... Bu şekilde dağılma olmadan fazlalığı almış olursunuz.

Modern bir renk ekle
Mor dumanlı göz makyajına modern bir hava katar. Göz kapakları üzerine soluk mor gölgeler göz kapağının kıvrım yerine koyu erik rengi uygulayın. Siyah bir far ya da kalem ile alt ve üst kirpik diplerine çizgi çekin. Bir fırça yardımıyla siyahın üzerine leylak rengi gölgeler yapın.

Nemlendirici faktörü
"Dumanlı bir göz makyajı için önce bölgeyi nemlendirin. Sonra kalem ile çizgi çekin. Nemlendirici bu çizginin yumuşak görünmesini keskin hatlarının olmasını önleyecektir. Tam dumanlı göz makyajına uygun!"

-Ellen Pompeo-

Hızlı ve etkili
Hızlı bir dumanlı göz makyajı için sadece göz kalemi kullanın. Sonra pamuk veya sünger ile iyice dağıtın fazlalıkları alın. Tamamen buğulu gözlere sahip olacaksınız. Rimel sürün bitti!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt