4. isim Royston Drenthe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
4. isim Royston Drenthe


Melo bitti, Eboue yolda.. Adebayor isteniyor.. Diğer isim de Real’in Hollandalı sol kanadı

G.SARAY Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, geçtiğimiz günlerde daha Felipe Melo anlaşması da ortada yokken yaptığı açıklamada “Fernando Muslera hariç, takıma 4 yıldız daha gelecek” ifadelerini kullanmıştı.. Nitekim sarı-kırmızılılar önceki gün Juventus’un Brezilyalı ön liberosu ile anlaşarak bu yıldızlardan birinin transferine nokta koydu..

PEKİ diğer 3 yıldız kim.. Birisi Arsenal’in Fildişi Sahilli sağ beki Emmanuel Eboue.. Sarı-kırmızılılar bu transfer için görüşmeleri sürdürüyor ve artık son aşamaya gelindiği söylenebilir.. G.Saray’ın forvete düşündüğü isim ise Manchester City’nin Togolu golcüsü Emmanuel Adebayor.. 4. ve son isim de Real Madrid’den isteniyor..

SCHUSTER GETİRMİŞTİ
LOS Galacticos’un Surinam asıllı Hollandalı sol kanat oyuncusu Royston Drenthe, teknik direktör Fatih Terim’in istediği isim.. 1.67 boyunda ve 24 yaşındaki oyuncu bilindiği gibi 2007 yılında Feyenoord takımından o dönem Schuster’in çalıştırdığı Real Madrid’e 14 milyon Euro’ya gelmişti.. Sarı-kırmızılılar, geçen sezon Hercules’e gönderilen ve Jose Mourinho’nun kadroda düşünmediği Drenthe’yi renklerine bağlamak için pazarlıklara başlayacak..
 


Kingmortall

Kingmortall

Üye
Melo bitti, Eboue yolda.. Adebayor isteniyor. :kop:
 
'Enver'

'Enver'

Üye
Muslera
Eboue-Ujfalusi-Servet-Drenthe
Kazım-Melo-Cambiasso-Selçuk-Arda
Baros(Elmander)

:yuru
 
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Eboue transferi yattı
 
'Enver'

'Enver'

Üye
daha belli değil
 

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
genemi futbol yahu :sahan2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt