30 Yaş Üstü Cilt Bakımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
First Lady

First Lady

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
30 Yaş Üstü Cilt Bakımı
olgun yaş cilt bakımı, otuz yaş cilt bakımı, kırk yaş cilt bakımı, olgun yaşlar için cilt bakımları, olgun yaşlara cilt bakım önerileri, 30 yaş cilt bakımı, 40 yaş cilt bakımı, cilt, gençleştiren cilt bakımları

Olgun yaşa sahip olan bayanların artık ciltlerine daha çok özen göstermeleri gerekmektedir. Çünkü gençlik artık yavaş yavaş sizi terk etmeye başlamıştır. Ama gençliğinizin sizi terk etmesine izin vermeyin! Cildiniz için uygun olan bakım yöntemleri sayesinde bunu başarın. İşte uygulamanız gereken cilt bakımları;



[h=2]Olgun Yaşlara Özel Cilt Bakımları[/h] Orta Yaş Cilt Problemleri

Yaşınız ilerledikçe doku hücrelerinin aralarındaki boşlukları dolduran kolajen yapıları kaybetmeye başlarsınız ve akabinde kırışıklık ve çeşitli cilt sorunlarıyla karşı karşıya kalırsınız. Cildiniz kurumaya meyillidir ve bununla beraber yaşlı bir görünüm kazamaya başlar. Ayrıca güneşin altında geçirilen yılların ardından da cildin yaşlı bir görünüm kazanması şaşırtıcı değildir.


Etkili Yöntemler

  • Kırışıklıklar ve yaşlılık lekeleri olan kahverengi lekelere başlıca sebep olan güneşe karşı özellikle ellerinize ve yüzünüze günlük güneş koruyucu uygulayabilirsiniz. UVA ve UVB ışınlarına karşı koruyucu losyon uygulayabilirsiniz.
  • Güneşe fazla maruz kalmamaya dikkat edin. Bu duruma önlem almaya yönelik geniş kenarlı şapkalar ve uzun kollu elbiseler giymeniz işinize yarayabilir.
  • Cilt bakım ürünlerinizin içerdiği maddelere dikkat edin. Bu tip durumlarda doktorunuza danışmanız ve size zararlı olabilecek bir madde içeren cilt bakım ürünlerinden kaçının. Mentol, limon, ıhlamur, lavanta kokuları ve bitkisel yağlar bu maddelerden birkaçıdır.
  • Aşırı soğuk ve sıcak havalarda cildinizi nemlendirin. Çünkü bu tip havalarda cildiniz daha fazla kurur ve çatlar. Kuru havalar kırışıklıklara neden değildir fakat kırışıklıklar kuru cilt ile birleştiği zaman kötü gözükür.
  • Yaşlılık lekelerinin olduğu alanlarda bir alfa-hidroksi temizleyici losyon kullanın. Malum bölgelerin bakımı adına bu losyon size yardımcı olacaktır.
  • Geceleri Esoterica veya Ambi gibi besleyici kremler uygulayabilirsiniz. Bu kremler cilt renginizin sabit ve tek bir renk olması adına yardımcı olur.
  • Kırışıklık ve yaşlılık lekeleri konusunda diğer seçenekleri araştırmak istiyorsanız bir dermatolog ya da estetik cerrah ile konuşun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt