3 Adımda Altın Kız Makyajı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
3 Adımda Altın Kız Makyajı


Siz de altın kız olmak istiyorsanız ipuçlarımıza göz atın ve 3 adımda bu makyajın sırlarını öğrenin...

Pırıl pırıl pürüzsüz bebek cildi gibi bir cilt isteyenler bunu sadece makyaj ürünlerinden beklememeli.

Cildinize sadece makyaj yaparken değil her zaman özen göstermelisiniz. Cilde uygun temizleyici nemlendirici ve serumlar kullanmak sigara ve güneş ışınlarından kaçınmak güzel bir cildin de garantisi.

Fondötenin altına nemlendirici sürmek de her zaman yerinde bir davranış. Nemlendiricinizi uygulayın ve birkaç dakika cildinizin emmesini bekleyin. Üzerine fondöteni sürün.

Anlamlı bakışlar güzel gözler...

Hemen hemen her kadın gözlerini olduğundan daha büyük göstermek ister. Bunun için hem alt hem de üst kirpiklerinizin dibine kalem çekmelisiniz.

Gözlerinizin ne kadar büyüdüğüne inanamayacaksınız! Gözlerinize daha aydınlık ve genç bir görünüm vermek için beyaz ya da sedef renkli bir kalemle alt kirpiklerinizin dibine bir hat çekin. Gözlerinizin altındaki morlukları ve ince çizgileri gizlemek için kapatıcı ürünlerden yararlanabilirsiniz. Kapatıcıyı gözaltı kreminizle karıştırarak uygulamanız. Anlamlı bakışların önemli bir sırrı da güzel ve kıvrık kirpikler...

Dudaklar daha dolgun..

Neyse ki artık ince dudaklar kader değil! Yeni dudak doldurucu ürünler gerçekten de dudaklarınıza belirgin bir kabarıklık verebiliyor... Öncelikle dudaklarınızı varsa pullardan ve ölü derilerden arındırmanız yerinde olur... Bunun için bir diş fırçasından faydalanabilirsiniz. Çok bastırmayın yoksa çatlakların kanamasına yol açabilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: minoo
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt