2. el iphone 3gs 8gb

Sponsorlu Bağlantılar

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
2. el iphone 3gs 8gb
beyler uzun zamandır telefon almayı planlıyordum en sonun da htc wildfire s yada samsung galaxy gio almayı planlıyodum ikiside 600 tl sayılır (gio 550) onun yerine 2.el iphone 3gs alim diyorum ios la da tanışmış olurum diyorum ne önerirsiniz?
 


61semih

61semih

Üye
temiz bir 3gs 600 tl ise kaçırma bence ederıde bence okadar zaten.yurt dışı cıkıslımı telefon turkıyedenmı satın alınmıs ?
 

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
yok ben ortalama söyledim alırsam 750 ye temizbir tane alırım ama haliyle garantisiz olcak bozuursa ne olur diye düşünüyorum tek derdim o
2. el bir telefona garanti yaptırılabiliyormu parayla?
 
'Patron

'Patron

Üye
telefon kaskoları diye bişeyler var.
 
buket2

buket2

Üye
söylediğiniz fiyatlar cok degıl mı? benım arkadasım 400 tlye sattı ıphone 3g yı. abd'den almıstı 6 ay falan kullanmıstır.sımdı ıphone 4 aldı dıe sattı. gayette temızdı.
 
technoblue

technoblue

Üye
ikinci el iphone 3g'leri iphone teknik servisleri ve satıcıları bile almak istemiyor. çünkü çok sorun çıkartıyor. iyisine denk gelmek zor. çok iyi araştırmak lazım. çünkü serviş işlemleri oldukça pahalıya geliyor.
 

bu-cat1905

Üye
Bende İphone 3G vardı sattım.Ama 2. el İphone alma derim ben.Onun yerine sıfır , galaxy serisinden al. Ben satıp wave 525 aldım 399 liraya cok kullanışlı , kamerası 3.2 ve cok hafif. Tavsiyemdiir. :)
 
61semih

61semih

Üye
arkadas 3gS almayı dusunuyor .garantı kapsamında deılse almanı pek tavsıye etmem bozulursa 600 e aldıgın telefona 300 tl masraf yapmak ıstemezsın emınım.cepkask yurdısından gelen garantısız telefonları kapsıyormu? yetkılı olmayan tamırcılerın kucagına duşersin.özellikle dokunmatıklerde garantisiz tercih etme.tavsıyeme gelınce 750 tl verıp bozulursa ..ku yedım dıye kaygılanacagına bir galaxy gio al 550 tlye yada bıraz daha bekle motorola defy al suyun ıcınde bıle telefon vıdeo oynatıyor okadar dayanıklı ışlemcısı gioyla aynı ama ekranın buyuklugu ve dayanıklılığı fark yaratıyor bu fıyata yansıyor tabıkı avrupada 350 avro turkıyedede maksımum 750 tl felan olur heralde
 

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3gs daha iyi gözüktü bana telefonda öncelikli özelliğim oyun olduğu için sanki ios da daha çok oyun var gibi....
 
61semih

61semih

Üye
tabiki ios ta daha cok oyun var ama androıt tede 150 000 uygulama var bu bırcok kısıye yeter zaten bunlardan 1.000 tanesı ılgını cekse 500 unu bıle yuklemen zor :)
 

bu-cat1905

Üye
Ya genelde 2. ellerin garanti belgesi olmuyor.Bir şey olsa iphone un her parçası pahalı.Ondan sıfır samsung modellerinden almak daha akıllıca :D
 

Benzer Konular

kemsaf
Cevap
5
Görüntüleme
346
djraghav
Cevap
23
Görüntüleme
1K
El~PisToLeRo
LANS_KSK
Cevap
0
Görüntüleme
394
LANS_KSK


Üst Alt