Satılık 12 Ay Garantili Sony Ericsson Xperia Z, Tertemiz.

Sponsorlu Bağlantılar

OkyanusA

OkyanusA

Üye
    Konu Sahibi
12 Ay Garantili Sony Ericsson Xperia Z, Tertemiz.


Bu web sitesinde benim şahsımda (Satış Ortaklığı Sistemi), daha önce Gold Bilgisayar mağazasında satışı yapılıp farklı sebeplerle iadesi alınan ürünlerin satışı yapılmaktadır.

*Ürün 1 yıl garantilidir.
*Ürün'ün kargosu alıcıya aittir.
*Ürün, alıcısına fatura düzenlenerek gönderilecektir.

Ürün açıklaması:
*Ürün, kutusuz olup, aksesuarlıdır.
*arka kapak, batarya, çerçeve, kasa tertemizdir.

arkadaslar resimde gördüğünüz gibi telefon süperdir,, hiçbir sıkıntısı yoktur.
fiyat 1.400 TL dir. //

daha ilk günki gibi duruyor telefon, bizim buralarda bu telefonun alıcısı piyasası yok o yüzden alıcısına internetten satayım dedim..

sıfırı gold'dan alınmısıtır. 1849.00 TL ye.


,,,TELEFON SATILMIŞTIR ARKADAŞLAR,,,
MODERATÖR ARKADAŞLAR KONUYU KAPATABİLİRSİNİZ...
 
Son düzenleme:


darbeci_001

darbeci_001

Üye
Bu resimdeki xperia z degilki ?
 
  • Beğen
Tepkiler: steelstil ve mesutmaxi
mesutvision

mesutvision

Üye
Aynen bu resimdeki Xperia Z değil.. Şimdiden battın..
 
the06resul

the06resul

Üye
x peria s mi p mi ne onun resmi la bu z çok daha farklı bi telefon :bud:
 
  • Beğen
Tepkiler: mesutmaxi
sinan627

sinan627

Üye
xperia s olsa yine iyi xperia u değil mi o sakın s deme xperia s kullanıyorum s daha geniş p değil ön kamera diğer tarafta bide z demişsin
 
  • Beğen
Tepkiler: the06resul
the06resul

the06resul

Üye
xperia serisini pek bilmemde z olmadıgı kesin kardeş :)
 
OkyanusA

OkyanusA

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar kusura bakmyın, satılan baska bir telfeonun resmiyle karısmıs nası farketmedim bilmiyorum,, ayrıca yanlis telefonun resmini koyupda xperia z diye satacak kadar salak değilim maxicep üyelerinin içinde, umarım yanlış düşünceler olmaz, iyi forumlar :)

image changed!arkadaslar birde bir ricam olacak sizlerden, ilk görünümü kirletmemek açısından mesajları silebilirmisiniz ? yada baska yorumlar yapın olur mu :)
 
darbeci_001

darbeci_001

Üye
Birde birsey dikkatimi cekti. Xperia z 9 subatta tanitilmadimi? Nasil oluyoda 12 ay daha garantisi oluyo???
 
  • Beğen
Tepkiler: GDDR5 ve frngyhn
frngyhn

frngyhn

Üye
bunuda açıklayınız plsss :===))))))))
 
  • Beğen
Tepkiler: darbeci_001
OkyanusA

OkyanusA

Üye
    Konu Sahibi
gold'un fiyat koruması var, adam yeniden gold'a geri iade etmiş daha 2-3 aylıkken gold parasını geri iade etmiş bir kısmını kesmiş tabi ki, golddan bu telefonları dostlarım vasıtasıyla alıp satıyorum. aynı fiyat gold'dada var istersen gold'dan alırsın ister burdan telefon aynı yerden gelecek aynı telefon sadece bana 3-5 kuruş indirim yapıyor, allah razı olsun yardımcı oluyorlar 3-5 kuruşda biz kazanıyoruz..
yeni alıcının üzerine fatura kesiliyor diyelim ki bu telefonu benden "Ahmet Veli" sipariş verdi Ahmet veli adına 12 aylık fatura kesiliyor ve garantiside 12 ay, çaktınız mı davayı..
ben istanbul'un kıytı kenar mahallesinde bir telefon bayii'm var.

isteyene kapısına kadar göndereyim kargoyla, baksın faturasına, garanti belgesine, kutusuna hatta telefoncuya götürsün gold müşteri hizmetlerini arasın, sorgulatsın..

isteyen kişi arasın gold müşteri hizmetlerini sorsun elinizde Xperia Z varmı fiyat korumasıyla geri iade edilmiş fiyatı ne kadar diye sorun.. size 1.400 TL diyecektir.

:vur çoluk cocuga maskara olduk.

not: arkadaşlar, eğer sorularınız varsa insanların içinde rencide edici konuşmalar yapıyorsunuz yapmayın lütfen pm'den sorun, bizde yanlış olmaz.. çoluk çocukmusunuz hiç edep erkan görmediniz mi ? ayıptır. ticaretin şakası olur mu? eğer gerçekden dolandırıcıysam istediginizi yapın ama değilim 1001 kafadan ses geliyor ayıptır :utan:nono:
 
mesutvision

mesutvision

Üye
Hocam yanlış fotograf koymussun kendın farkına varman ıcın epey yorum yapıldı duzeltmedın. En son farkına vardın duzelttın. Sonrasında garantı suresı ıle ılgılı bı yorum yaptı arkadasımız. Sonrasında bunuda duzelttın. Tamam tıcarette saka olmaz ama ınternet bu kımse kımseyı tanımıyor SEN NASI GUVENDEN BAHSEDIYORSUN. Tıcarette saka olmaz hele ınternette hıc olmaz. Ama bu kadar alıngan olma hocam. Zira dedıgın gıbı tıcarette hersey olur satıcı alıcı durumları. KIMSE KIMSEYI KARALAYAMAZ RENCIDE EDICI DAVRANAMAZ TAMAM HAKLISIN. Ancak bu ımajı ılanı verırken hele kı resım koyarken dıkkat etmesı gereken sızdınız. Ve bı husu daha musterı sana soru soracak elbet. Kımse kımseyı tanımıyor. Guven onemlı ama bana guvenmıyıomusunz sozu abes. Bu kadar rencıde olduysan hocam kımseye COLUK COCUK demeyeleım. Zira sen rencıde olduysan halden anlamalısın musterı ıle bu tur dıyaloglara gırme. Bunlar rencıde etmek ıcın yazılmadı. Samımı ıkazdır hocam. Yanlıs bısey ysoledıysem ozur dıler saygılarımı sunarım.
 
  • Beğen
Tepkiler: cesko34, frngyhn, darbeci_001 ve 1 kişi daha
OkyanusA

OkyanusA

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle saygılarınız için teşekkür eder, benimde saygılarımı bilmukabele kabul etmenizi isterim.

ben internetten ürün satmaya yeni başladım, telefonun resmini yanlş koydugum dogrudur bir anlık dalgınlıktır herkes hata yapabilir, resime bakmadım bile doğru yükledigimi sandıgım için, zaten telefonun bakılacak bir tarafıda yok kanımca =) yönetici uyarabilir yada zaten ben gerekli açıklamayı yaptım sonradan da olsa. kusura bakmayın özür dilerim dedim. telefonun resminide düzelttim zaten. bu bir ticarettir. zaten bu forumun kurallarına baktıgınızda telefon satın alırken güvenli alışveriş yapmak için ne yapılması gerkdigini yazıyor,, işte burada, https://www.maxicep.com/forum/konu/guvenli-alisveris-icin-ipuclari.738060/ internetten 2.el telefon alacak adam zaten telefonu görmeden şahısdan telefon almaz hatta kimse almaz, ben ilanı yayınlarken bu güvenli ödeme seçeneklerini de söylemem gerekirdi ama söylememişim o da benim hatam, benim dükkana giren adam bile sıfır telefona bir hat takta bakayım çalışıyormu nasıl içi dışı diyor nasıl hat takayım ben o sıfır telefona... orda müşteriye izah ediyorsun adam gidiyor tekrar gelmiyor yada anlayışla karşılıyor, vs sözler uçuyor, ancak burda öyle değil ki sanki ben daha önce de dolandırıcılık yapmışım gibi herkez birbirinin lafına bakarak komedi yapmaya calısıyor. işin içini dışını bilmeden niye yapılır orasıda tabii ki internet ortamı daha once alışveriş yapmayanlar olabilir bende kötü imaj vermiş olabilirim onlara güvenilirlik sağlamak gerekirdi, benimde yaptıgım hatalarım var kabul ediyorum, bununda dönüşü yoktur. ancak öyle durumlar oluyor ki kardeşim, dükkanıma bir adam geliyor ne telefondan anladıgı var ne kredi kartı kullanmış bilmiyor adam benimle dalga geçercesine konuşuyor gülüyor carfour da 500 tl sen niye 530 a satıyorsun diyor kardeşim carrefour bizim gibi küçük esnaf mı adam 2 kamyon telefon alıyor aldıgı zaman onunda indirimini hayliyle veriyorlar bizim sattıgımız aylık 20-30 tane telefon telefondan para kalıyor mu zannediyor sanki, %10 para kalıyor 100 tl lik telefonda 10 tl kalıyor 500 tl lik telefonda 50 tl kalıyor o 50 tlde sana kalmıyor zaten yanına kılıf veriyorsun hafıza kartı vs bir kısmı yine gidiyor, yani adam bilmiyor ve kendini küçük duruma düşürüyor. benimde gururumu kırıyor biz insanlık yapmaya çalışıyoruz herkeze ilçe merkezinde 25-30 tl ye yapılan tamiri ben burda 15 tlye yapıyorum müşterinin işi görülsün, gerekirse adam yoksul adamsa maliyetide yoksa ücretsiz yapıyorum yada maliyetine yapıyorum.

tekrar kusurlarım için çok çok özür diliyorum, saygılarımla...
neyse bu bir ders oldu bana yinede anlayışlarınız için çok teşekkür ederim. :)
 
  • Beğen
Tepkiler: mesutmaxi
mesutvision

mesutvision

Üye
Şimdi sanalda olsa bi çay ısmarlıyorum. Yanlış anlaşılmalar olabilir. Ama böyle kaliteli diyaloglarla çözülmeyecek sorun yok. Afiyet olsun :alkis

:çay: :çay: :çay: :çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay:
 
  • Beğen
Tepkiler: cesko34 ve OkyanusA


Üst Alt