Xperia Go 4.0.4 Kasma Sorunu!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qtxrulazzz131

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Go 4.0.4 Kasma Sorunu!!!
Arkadaşlar birkaç gün önce 2.3.7 den 4.0.4 e geçtim ama bin pişmanım.Menü geçişlerinde oyunlarda herşeyde kasıyor.Eski sürüme geçmek için orjinal rom aradım ama bulamadım.Bulan varsa sölesin(xperia go st27i)veya bu sürümde performansı yükselticek birşey bilen varsa sölesin.Teşekkürler.
 


barla2235

Üye
bende aynı dertten muzdaribim ama go da 2.3.7 ye geri dönülmesi sony müş. hizm. ne göre mümkün değilmiş. telefonu usb ile bilgisayara bağladığımda kasma olmuyor. çok şeyler denedim fakat nafile. en son servise göndermeye karar verdim. inşaallah hallederler.
 
Kerim.

Kerim.

Üye
Yine xperia yine ics yine kasma sorunu vol6737672.
Sony sunar:bigstar:
 
  • Beğen
Tepkiler: adam john
adam john

adam john

Üye
dönmek mümkün 2.3.7 romunu bulun flash la sonra(flashtool) ya arkadaş forumda bütün sonylerde oluyor herkes aynı sorunu yaşıyor hiç araştırma yapılmadan buraya yazılıyor sorun edin google da neo v ve p modellerinde yaptım bizzat android cihaz destek kısmında sola ile ilgili bir konu var gir bak oraya he dersin neden link yazmıyosun direk çünkü araştırmayı bilelim arkadaşlar böyle hemen vazgeçmeyelim ben günlerce aradığımı bilirim rahat olun herşeyin çaresi var :)
 

Ozan2323

Üye
hafıza kartsız kullanın
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt