Vodafone Freezone luya Net Paketleri Yarı Fiyatına!

Sponsorlu Bağlantılar

ensfbtr

ensfbtr

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Freezone luya Net Paketleri Yarı Fiyatına!
[h=3]Vodafone FreeZoneTarifelerine Özel, İndirimli Mobil İnternet Paketleri Avantajı Başladı![/h]25 yaş ve altı genç abonelere en avantajlı teklifleri sunan gençlik tarifelerinden bir sürpriz daha!
Özgür Genç, Genç Avantaj ve Cep Özgür’lüler, 100 MB, 250 MB, 500 MB ve 1 GB’lık yeni mobil internet paketlerini süre sınırlaması olmaksızın %50 indirimli alıyor.
Tek yapmanızı gereken 3636 servis numarasına üye olacağınız paketin başına GENC ekleyip, avantajlardan faydalanmaya başlamak!
Gençlik tarifelerindeyseniz, süresiz olarak indirimli kullanabileceğiniz Mobil İnternet Paketlerinin detayları aşağıdaki gibidir:
Paket AdıPaket Fiyatı3636'ya Abonelik SMS
100 MB4,5 TL/ayABONE GENC100MB
250 MB7 TL/ayABONE GENC250MB
500 MB9,5 TL/ayABONE GENC500MB
1 GB14,5 TL/ayABONE GENC1GB
İNDİRİMLİ 100 MB İÇİN
  • 25 yaş ve 25 yaş altı genç aboneler, Genç Avantaj, Cep Özgür ve Özgür Genç tarifele kullanıcısı olmaları durumunda aylık 100 MB internet paketini %50 indirimli alabileceklerdir.Aylık 100 MB internet paketine SMS,Callcenter ve Vodafone Cepshop lar üzerinden abone olunabilir.
  • Aylık 100 MB paketinin geçerlilik süresi onay SMS'inin gelmesinin ardından başlar
  • İlk girişlerde ücret ve kullanım kapasitesi ilk fatura döneminin kalan gününe göre hesaplanıp"eşit olarak bölünmüş" kullanıma sunulur.
  • Aylık 100 MB Paketinde 1 Ay içinde yapacağınız 100 MB’a kadar ki internet kullanımı için Cep Özgür, Özgür Genç ve Genç Avantaj kullanıcıysanız ve 25 yaş ve 25 yaş altındaysanız, %50 indirimli kampanyadan faydalanarak 9 TL yerine, 4,5 TL üzerinden ücretlendirilirsiniz.
  • Aylık 100 MB paketinin geçerlilik süresi onay SMS'inin gelmesinin ardından başlar.
  • Faturalı hatlar için Aylık 100 MB Paketi fatura dönemi içerisinde kullanılır ,Faturasız hatlar için 30 gün geçerlidir.Aylık verilen 100 MB data kullanım miktarının aşılması durumunda her 10 MB'lık kullanım 0,5 TL olarak ücretlendirilir.
  • Aylık 100 MB paketi, fatura dönemi içerisinde iptal edilmediği sürece, otomatik olarak yinelenir.Faturasız hatlarda 30 günlük periyodlarda yineleme yapılır.
  • Aylık 100 MB Paketi'nde Aylık ödenecek maksimum ücret 100 TL ile sınırlıdır.Dönem içerisindeki adil kullanım miktarı 6,2 GB tır.Adil kullanım kotası dolduğunda 7,2 Mbps'a kadar ulaşan erişim hızınız 128 Kbps'a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder.
  • Aylık 100 MB paketinde fatura dönemi içerisinde yapılan iptal işlemleri fatura kesim tarihinde gerçekleşir, iptal isteğinde bulunduğunuz andan fatura kesim tarihine kadar Aylık 100 MB paketinden yararlanmaya devam edebilirsiniz. Aylık 100 MB paket ücreti fatura kesim tarihinde faturanıza yansıtılır.Aylık 100 MB paketleri sadece yurt içinde geçerlidir. Yurtdışındaki data kullanımınız GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
  • Data kullanımında alınan ve gönderilen (download+upload edilen) veri paketleri limitinizden düşer.
  • Aylık 100 MB paketi ile internet üzerinden ses iletişimi (VOIP) ve doğrudan dosya paylaşımı (P2P) programları vb. hizmetler kullanılamaz.Paket bedeline satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir.
  • Aylık 100 MB Paketi'nden, eğer 3G abonesi iseniz ve cep telefonunuz 3G destekliyorsa 3G hızında, 3G abonesi değilseniz 2G/Edge hızında faydalanabilirsiniz.
  • Vodafone 3G kapsaması coğrafi koşullara bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
  • Aylık 100 MB internet Paketi'ni kullanabilmek için telefonunuzdaki internet ayarlarınızın yapılmış olması gerekmektedir
  • Aylık paket aboneleri adil kullanım miktarını doldurduktan sonra Saatlik, Günlük veya Haftalık Mobil Internet Paketlerinden birini satın alarak kullanım hızını arttırma şansına sahiptirler. Saatlik, Günlük veya Haftalık paketler alındığı zaman; bu paketlerin ücretleri paket aşımında uygulanacak maksimum 100 TL data ücreti hesabında dikkate alınmaz.
  • Paketinizdeki adil kullanım hakkına eriştikten sonra hızınızı yükseltmek için yeni bir paket almanız gerekmektedir. Bu paketi kullanmaya başlamadan önce internet bağlantısını keserek yeni bir bağlantı kurunuz. Hızınız , kurmuş olduğunuz yeni bağlantı ile birlikte devreye girecektir.
  • Abone, paketinin iptali için “IPTAL 100” yazarak 3636’ya SMS atabilir. Paket 30 günlük periyodun sonunda (faturasız aboneler için) ya da fatura kesim tarihinde sonlanacaktır (faturalı aboneler için).
  • Vodafone tarife/paket koşullarını, tarifeye/pakete ilişkin kampanya koşullarını ve ücretlendirmesini değiştirme hakkını saklı tutar.Fiyatlara faturalı hatlar için (%18) KDV ve (%5) ÖİV, faturasız hatlar için (%18) KDV ve (%25) ÖİV dahildir.
İNDİRİMLİ 250 MB İÇİN25 yaş ve 25 yaş altı genç aboneler, Genç Avantaj, Cep Özgür ve Özgür Genç tarifele kullanıcısı olmaları durumunda aylık 250 MB internet paketini %50 indirimli alabileceklerdir.Aylık 250 MB lık internet paketine SMS,Callcenter ve Vodafone Cepshop lar üzerinden abone olunabilir.
Aylık 250 MB paketinin geçerlilik süresi onay SMS'inin gelmesinin ardından başlar.
İlk girişlerde ücret ve kullanım kapasitesi ilk fatura döneminin kalan gününe göre hesaplanıp"eşit olarak bölünmüş" kullanıma sunulur.
Aylık 250 MB Paketinde 1 Ay içinde yapacağınız 250 MB’a kadar ki internet kullanımı için Cep Özgür, Özgür Genç ve Genç Avantaj kullanıcıysanız ve 25 yaş ve 25 yaş altındaysanız, %50 indirimli kampanyadan faydalanarak 14 TL yerine, 7 TL üzerinden ücretlendirilirsiniz.
Aylık 250 MB paketinin geçerlilik süresi onay SMS'inin gelmesinin ardından başlar.
Faturalı hatlar için Aylık 250 MB Paketi fatura dönemi içerisinde kullanılır ,Faturasız hatlar için 30 gün geçerlidir.Aylık verilen 250 MB data kullanım miktarının aşılması durumunda her 10 MB'lık kullanım 0,5 TL olarak ücretlendirilir.
Aylık 250 MB paketi, fatura dönemi içerisinde iptal edilmediği sürece, otomatik olarak yinelenir.Faturasız hatlarda 30 günlük periyodlarda yineleme yapılır.
Aylık 250 MB Paketi'nde Aylık ödenecek maksimum ücret 100 TL ile sınırlıdır.Dönem içerisindeki adil kullanım miktarı 6,2 GB tır.Adil kullanım kotası dolduğunda 7,2 Mbps'a ulaşan erişim hızınız 128 Kbps'a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder.
Aylık 250 MB paketinde fatura dönemi içerisinde yapılan iptal işlemleri fatura kesim tarihinde gerçekleşir, iptal isteğinde bulunduğunuz andan fatura kesim tarihine kadar Aylık 250 MB paketinden yararlanmaya devam edebilirsiniz. Aylık 250 MB paket ücreti fatura kesim tarihinde faturanıza yansıtılır.
Aylık 250 MB paketleri sadece yurt içinde geçerlidir. Yurtdışındaki data kullanımınız GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
Data kullanımında alınan ve gönderilen (download+upload edilen) veri paketleri limitinizden düşer.
Aylık 250 MB paketi ile internet üzerinden ses iletişimi (VOIP) ve doğrudan dosya paylaşımı (P2P) programları vb. hizmetler kullanılamaz.Paket bedeline satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir.
Aylık 250 MB Paketi'nden, eğer 3G abonesi iseniz ve cep telefonunuz 3G destekliyorsa 3G hızında, 3G abonesi değilseniz 2G/Edge hızında faydalanabilirsiniz.
Vodafone 3G kapsaması coğrafi koşullara bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
Aylık 250 MB internet Paketi'ni kullanabilmek için telefonunuzdaki internet ayarlarınızın yapılmış olması gerekmektedir.
Aylık paket aboneleri adil kullanım miktarını doldurduktan sonra Saatlik, Günlük veya Haftalık Mobil Internet Paketlerinden birini satın alarak kullanım hızını arttırma şansına sahiptirler. Saatlik, Günlük veya Haftalık paketler alındığı zaman; bu paketlerin ücretleri paket aşımında uygulanacak maksimum 100 TL data ücreti hesabında dikkate alınmaz.
Paketinizdeki adil kullanım hakkına eriştikten sonra hızınızı yükseltmek için yeni bir paket almanız gerekmektedir. Bu paketi kullanmaya başlamadan önce internet bağlantısını keserek yeni bir bağlantı kurunuz. Hızınız , kurmuş olduğunuz yeni bağlantı ile birlikte devreye girecektir.
Abone, paketinin iptali için “IPTAL 250” yazarak 3636’ya SMS atabilir. Paket 30 günlük periyodun sonunda (faturasız aboneler için) ya da fatura kesim tarihinde sonlanacaktır (faturalı aboneler için).
Vodafone tarife/paket koşullarını, tarifeye/pakete ilişkin kampanya koşullarını ve ücretlendirmesini değiştirme hakkını saklı tutar.
Fiyatlara faturalı hatlar için (%18) KDV ve (%5) ÖİV, faturasız hatlar için (%18) KDV ve (%25) ÖİV dahildir.
İNDİRİMLİ 500 MB İÇİN25 yaş ve 25 yaş altı genç aboneler, Genç Avantaj, Cep Özgür ve Özgür Genç tarifele kullanıcısı olmaları durumunda aylık 500 MB internet paketini %50 indirimli alabileceklerdir. Aylık 500 MB lık internet paketine SMS,Callcenter ve Vodafone Cepshop lar üzerinden abone olunabilir.
Aylık 500 MB paketinin geçerlilik süresi onay SMS'inin gelmesinin ardından başlar.
İlk girişlerde ücret ve kullanım kapasitesi ilk fatura döneminin kalan gününe göre hesaplanıp"eşit olarak bölünmüş" kullanıma sunulur.
Aylık 500 MB Paketinde 1 Ay içinde yapacağınız 500 MB’a kadar ki internet kullanımı için Cep Özgür, Özgür Genç ve Genç Avantaj kullanıcıysanız ve 25 yaş ve 25 yaş altındaysanız, %50 indirimli kampanyadan faydalanarak 19 TL yerine, 9,5 TL üzerinden ücretlendirilirsiniz.
Aylık 500 MB paketinin geçerlilik süresi onay SMS'inin gelmesinin ardından başlar.
Faturalı hatlar için Aylık 500 MB Paketi fatura dönemi içerisinde kullanılır ,Faturasız hatlar için 30 gün geçerlidir.Aylık verilen 500 MB data kullanım miktarının aşılması durumunda her 10 MB'lık kullanım 0,5 TL olarak ücretlendirilir.
Aylık 500 MB paketi, fatura dönemi içerisinde iptal edilmediği sürece, otomatik olarak yinelenir.Faturasız hatlarda 30 günlük periyodlarda yineleme yapılır.
Aylık 500 MB Paketi'nde Aylık ödenecek maksimum ücret 100 TL ile sınırlıdır.Dönem içerisindeki adil kullanım miktarı 6,2 GB tır.Adil kullanım kotası dolduğunda 7,2 Mbps'a ulaşan erişim hızınız 128 Kbps'a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder.
Aylık 500 MB paketinde fatura dönemi içerisinde yapılan iptal işlemleri fatura kesim tarihinde gerçekleşir, iptal isteğinde bulunduğunuz andan fatura kesim tarihine kadar Aylık 500MB paketinden yararlanmaya devam edebilirsiniz. Aylık 500 MB paket ücreti fatura kesim tarihinde faturanıza yansıtılır.
Aylık 500 MB paketleri sadece yurt içinde geçerlidir. Yurtdışındaki data kullanımınız GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
Data kullanımında alınan ve gönderilen (download+upload edilen) veri paketleri limitinizden düşer.
Aylık 500 MB paketi ile internet üzerinden ses iletişimi (VOIP) ve doğrudan dosya paylaşımı (P2P) programları vb. hizmetler kullanılamaz.Paket bedeline satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir.
Aylık 500 MB Paketi'nden, eğer 3G abonesi iseniz ve cep telefonunuz 3G destekliyorsa 3G hızında, 3G abonesi değilseniz 2G/Edge hızında faydalanabilirsiniz.
Vodafone 3G kapsaması coğrafi koşullara bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
Aylık 500 MB internet Paketi'ni kullanabilmek için telefonunuzdaki internet ayarlarınızın yapılmış olması gerekmektedir.
Aylık paket aboneleri adil kullanım miktarını doldurduktan sonra Saatlik, Günlük veya Haftalık Mobil Internet Paketlerinden birini satın alarak kullanım hızını arttırma şansına sahiptirler. Saatlik, Günlük veya Haftalık paketler alındığı zaman; bu paketlerin ücretleri paket aşımında uygulanacak maksimum 100 TL data ücreti hesabında dikkate alınmaz.
Paketinizdeki adil kullanım hakkına eriştikten sonra hızınızı yükseltmek için yeni bir paket almanız gerekmektedir. Bu paketi kullanmaya başlamadan önce internet bağlantısını keserek yeni bir bağlantı kurunuz. Hızınız , kurmuş olduğunuz yeni bağlantı ile birlikte devreye girecektir.
Abone, paketinin iptali için “IPTAL 500” yazarak 3636’ya SMS atabilir. Paket 30 günlük periyodun sonunda (faturasız aboneler için) ya da fatura kesim tarihinde sonlanacaktır (faturalı aboneler için).
Vodafone tarife/paket koşullarını, tarifeye/pakete ilişkin kampanya koşullarını ve ücretlendirmesini değiştirme hakkını saklı tutar.
Fiyatlara faturalı hatlar için (%18) KDV ve (%5) ÖİV, faturasız hatlar için (%18) KDV ve (%25) ÖİV dahildir.İNDİRİMLİ 1 GB İÇİN
25 yaş ve 25 yaş altı genç aboneler, Genç Avantaj, Cep Özgür ve Özgür Genç tarifele kullanıcısı olmaları durumunda Aylık 1 GB internet paketini %50 indirimli alabileceklerdir.Aylık 1 GB ' lık internet paketine SMS,Callcenter ve Vodafone Cepshop lar üzerinden abone olunabilir.
Aylık 1 GB paketinin geçerlilik süresi onay SMS'inin gelmesinin ardından başlar.
İlk girişlerde ücret ve kullanım kapasitesi ilk fatura döneminin kalan gününe göre hesaplanıp"eşit olarak bölünmüş" kullanıma sunulur.
Aylık 1 GB Paketinde 1 Ay içinde yapacağınız 1GB’a kadar ki internet kullanımı için Cep Özgür, Özgür Genç ve Genç Avantaj kullanıcıysanız ve 25 yaş ve 25 yaş altındaysanız, %50 indirimli kampanyadan faydalanarak 29 TL yerine, 14,5 TL üzerinden ücretlendirilirsiniz.
Aylık 1 GB paketinin geçerlilik süresi onay SMS'inin gelmesinin ardından başlar.
Faturalı hatlar için Aylık 1 GB Paketi fatura dönemi içerisinde kullanılır ,Faturasız hatlar için 30 gün geçerlidir.Aylık verilen 1 GB data kullanım miktarının aşılması durumunda her 10 MB'lık kullanım 0,5 TL olarak ücretlendirilir.
Aylık 1 GB paketi, fatura dönemi içerisinde iptal edilmediği sürece, otomatik olarak yinelenir.Faturasız hatlarda 30 günlük periyodlarda yineleme yapılır.
Aylık 1 GB Paketi'nde Aylık ödenecek maksimum ücret 100 TL ile sınırlıdır.Dönem içerisindeki adil kullanım miktarı 6,2 GB tır.Adil kullanım kotası dolduğunda 7,2 Mbps'a ulaşan erişim hızınız 128 Kbps'a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder.
Aylık 1 GB paketinde fatura dönemi içerisinde yapılan iptal işlemleri fatura kesim tarihinde gerçekleşir, iptal isteğinde bulunduğunuz andan fatura kesim tarihine kadar aylık 1 GB paketinden yararlanmaya devam edebilirsiniz. Aylık 1 GB paket ücreti fatura kesim tarihinde faturanıza yansıtılır.
Aylık 1 GB paketleri sadece yurt içinde geçerlidir. Yurtdışındaki data kullanımınız GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
Data kullanımında alınan ve gönderilen (download+upload edilen) veri paketleri limitinizden düşer.
Aylık 1 GB paketi ile internet üzerinden ses iletişimi (VOIP) ve doğrudan dosya paylaşımı (P2P) programları vb. hizmetler kullanılamaz.Paket bedeline satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir.
Aylık 1 GB Paketi'nden, eğer 3G abonesi iseniz ve cep telefonunuz 3G destekliyorsa 3G hızında, 3G abonesi değilseniz 2G/Edge hızında faydalanabilirsiniz.
Vodafone 3G kapsaması coğrafi koşullara bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
Aylık 1 GB internet Paketi'ni kullanabilmek için telefonunuzdaki internet ayarlarınızın yapılmış olması gerekmektedir.
Aylık paket aboneleri adil kullanım miktarını doldurduktan sonra Saatlik, Günlük veya Haftalık Mobil Internet Paketlerinden birini satın alarak kullanım hızını arttırma şansına sahiptirler. Saatlik, Günlük veya Haftalık paketler alındığı zaman; bu paketlerin ücretleri paket aşımında uygulanacak maksimum 100 TL data ücreti hesabında dikkate alınmaz.
Paketinizdeki adil kullanım hakkına eriştikten sonra hızınızı yükseltmek için yeni bir paket almanız gerekmektedir. Bu paketi kullanmaya başlamadan önce internet bağlantısını keserek yeni bir bağlantı kurunuz. Hızınız , kurmuş olduğunuz yeni bağlantı ile birlikte devreye girecektir.
Abone, paketinin iptali için “IPTAL 500” yazarak 3636’ya SMS atabilir. Paket 30 günlük periyodun sonunda (faturasız aboneler için) ya da fatura kesim tarihinde sonlanacaktır (faturalı aboneler için).
Vodafone tarife/paket koşullarını, tarifeye/pakete ilişkin kampanya koşullarını ve ücretlendirmesini değiştirme hakkını saklı tutar.
Fiyatlara faturalı hatlar için (%18) KDV ve (%5) ÖİV, faturasız hatlar için (%18) KDV ve (%25) ÖİV dahildir
 


S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Fiyatlar güzel.
 
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Yarın Geçiyorum
 

lord1902

Üye
Heryöne sms paketıde olsa ıyıydı. Cep özgur gbi
 
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Heryöne sms paketıde olsa ıyıydı. Cep özgur gbi

MaxiPakette her yöne sms 'de mevcut zaten. Hatta bu sms paketlerinde avea dahi +1bin sms her yöne verir iken Vodafone +2bin sms her yöne vermekte.
 

lord1902

Üye
MaxiPakette her yöne sms 'de mevcut zaten. Hatta bu sms paketlerinde avea dahi +1bin sms her yöne verir iken Vodafone +2bin sms her yöne vermekte.
cep özgürde gunde 1 sms ten sonra 250 sms. Ayda 7500 heryöne 12 tl.
 
kazoo_44

kazoo_44

Üye
Arkadaslar her ay mi yoksa sadece ilk uc ay mi
 
n95eray

n95eray

Üye
Arkadaslar 1 haftadir ABONE GENC1GB yazip 3636 gönderiyorum degerli abonemiz işleminizi gerceklestiremiyoruz diye msj geliyor 5 sefer musteri hizmetlerini aradim fakat onlarda bu konu hakkinda bilgileri yok 1 gb pakete abone olabilen varmi hic sanmiyorumda yinede bir umut bekleyecegim
 
RdvanA.

RdvanA.

Üye
bu kadarınada şükürr
 


Üst Alt