SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

zızzz

zızzz

Üye
şimdi elimde tel olmadığı için tam olarak hangi kodları kullandığımı bilmiyorum zaten telefonu bebem kullanacak ben de 3 mb lık filan sözlükler vardı an ları bir de 2 üç oyun atarım dedim amam 500 mb tan yukarısına izin vermiyor ki birde bizdeki telefon beyaz ve plastik kasa ya sahip siz deki siyahsa kasa metal mi onu soracaktım değiştirme ihtimalimiz var da daha sağlam mı bizim peder memur olduğu için beyaz gitmiyor zaten java bellek hatasını çözümünü bulursanız haberim olursa iyi olur şimdiden teşekkürler.
 


Kerim.

Kerim.

Üye
gscassio arkadaşım.teşekkür(h)
 
kubixcell

kubixcell

Üye
lınkler olmus
 
uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
gayet iyi :oke:
 
GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
ö.değil Arkadaşlar sağolun ama sizlerdende yorum bekliyorum:kop:

--------------- Ekleme ---------------

kubixcell Arkdaşım Linkler Ölmüş Demeyelimde 4Shared .com tüm Bilgisayarlarda Açılmıyr Yoksa Linkler Sağlam
 
Kerim.

Kerim.

Üye
arkadaşlar bide bu telefonun tuş kilidi hakkında bilgi verir misiniz?:allalla:
 
zızzz

zızzz

Üye
Sağ alt köşesinde Alt tuşu var ona uzunca basıp açıyor ve kapatıyoruz. Bu java sorununa bi çözüm yok şimdilik gibi
 
Kerim.

Kerim.

Üye
zızz.teşekkürler:yuru

--------------- Ekleme ---------------

 
GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Java Sorunu Derken ?? Gayet NormAL Çalışıyr 320x240 jar Oyunların hepsini açıyo
 
zızzz

zızzz

Üye
önceden dediğim bellek sorununu diyorum. yoksa telefona birşey dediğim yok
kerim336 rica edrim
 
GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
eWET bLLEK sORUNU aZDA oLSA vAR Ama Fazla Değil 10Snyedee AçılacAĞIna Oyun 5 saniyede Açılyo İÇiniz Rahat Gönlünüz Hoş olsun
Saygılar
 

mukuli17

Üye
ben chat 335 kullanıyorum çok memnunum fakat oyun bulamıyorum bana africa south cup 2010 chat 335 için uyumlu olanını yapmanızı veya bulmanızı istiyorum acill :)
 
zızzz

zızzz

Üye
hocam bu telefonu turkcell bize hediye etti ayda 5 tl ye bahar kampanyası ile kamu tarifesi ile bizdeki beyaz ama siyahıyla değiştirme gibi bir durum olabilir biraz kurcaladım da java filan yükleyeyim dedim yükledim de ama 500 mb tan büyük uygulamaları çok büyük diye uyarıyor java bellek yetersiz diyor bunu arttırmanın yolu var mı acaba
ben araştırdım sadece java ile ilgili bir kod buldum onu da şimdi hatırlamıyorum java bilgilerini gösteriyor başka bi işe yaramıyor bir kodu da yazınca java uygulama yüklenmesini kapatıyor bir daha yazdın mı açılıyor bunu kodla mı yapmak lazım yoksa başka bir yolu var mı? şimdiden cevaplayan teşekkürler.



ben bundan söz ediyorum

--------------- Ekleme ---------------

bu telefonu hangi programla bilgisayara bağlıyorsunuz acaba new pc studio ilemi pc studio 3 ilemi yoksa başka birşey mi

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler
 
GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Kies İle bağlanıyor
 

ascraeus

Üye
Öncelikle selamlar telefonu 2 haftadir kullaniyorum hatta bu mesaji telefondan yaziyorum, öncelikle internete girmek icin vesaire kullanişli özellikle isminin chat olmasi tam anlamiyla yakişmiş, türkçe karakter destegi yerinde i o c ve s gibi tus lara peşpeşe 2 veya 3 kere basinca karşılık gelen türkçe harfler çikmakta.

kamera özelligi icin fotografi 300 350 liralik bir makinete göre oldukça iyi, videosu kötü 2.0 mp çözünürluğü var ama video boyutu 100x 200 gibi bir sey, java destekli oldugu icin sis uzantili programlari çalistirmayi denemedim java oyun cekecekseniz de 320x240 çözünürlükte tam ekran izlemeye olanak veriyor.

mp4 çekip izlemek isteyenler ise 320x240 olarak mpeg4 ve ses olarak mpeg4aac kullanabilirler ben allok video converter kullaniyorum hazir ayarlardan ipod MPEG-4 formatini sectim kusursuz oynatiyor, bu arada 2 gblik bi hafiza karti alin isinize yarayacaktir

--------------- Ekleme ---------------

Şarji ortalama 2 gün gidiyor nokia N71 ayarinda ucuz bir telefon bence extradan yazilim atilmali boyle telefonlara cunku linux tabanli bir isletim sistemi cikarilip komple kullanici secimine gore isletim sistemi satilmali veya eklenebilmeli ornegin akilli ekrana cekilen programlarin veya oyunlarin ikonlari ve kisayollari eklenmiyor ve yine oradaki facebook baglantisi ve diger baglantilar sns profili istiyor yoksa dahili sunucu hatasi veriyor.

silinemeyen zil sesleri ve resimleri ise silmek icin mobyexplorer i kullanin, anasini aglatiyor valla :) dedigim gibi fiyatina gore iyi telefon oldukca hizli kapsamli hatta google maps ta kurdum destegi gozukmese de kusursuz calisiyor, browser olarak opera kullanin yoksa durmadan bellek dolu hatasi alirsiniz.

1 mb ustundeki oyunlari kurarken java sınırı var onu aşabilen varsa bana paylaşsın lütfen benimde işime yarar. Birde tema ben de bulamadim.

selametle...
 
zızzz

zızzz

Üye
teşekkürler dediğin gibi bende bu telefonun ayarlarını bulamadım gitti ama şunu buldum *#9998*5282# gibi bi kodla Java Server kodu yazıyor yazınca hiç birşey değişmiyor gibi birde Java ile ilgili bir kod yazınca Java yüklemeleri kapanıyor onu hatırlamıyorum ama *#9998* ile başlayan kodlar bu yele uyuyor * dan sonrası - şeklinde yazıldığı için dikkatli yazarsanız çalışıyor çalışmasada yanlış ekranda yazılan kodun son sayılı kısmını yazarak çıkıyor. bulursanız beni de haberdar ederseniz iyi olur.

--------------- Ekleme ---------------

birde bu Samsung un Javalı telefonlarına güncellme çıkıyor mu yoksa sadece işletim sistemli üst modellerinde mi güncelleme çıkyor güncelleme varsa ne gibi şeyler değişiyor teşekkürler.
 
GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle ewet kod öyle bişey ama bulabilen olursa kesinlikle yardım etsin ayrıca ewet video çok kötü ama fotograf kaliesi güzel .. arkadaşlar birde kulaklıkla müzik dinlerken hanqi ekolayzırı seçiyorsunuz yada elle ayarlanabiliyor mu çekilmiş fotoğraflar var mı ?

çekilmiş fotolar paylaşırsanız sewinirm
 
zızzz

zızzz

Üye
hocam ya ben bolt u yüklemiştim bu internetten dosya indirken ilkinde takır takır indirdi ama 2. de telespn kapanıp açıldı.birde İo hatası vermeye başladı.telefon kendi kendisine kapanıp açıklıyor daha Sim bile takmadan gel gitti bu telefonu güncelleyebilir miyiz güncelleme yapınca düzelir mi acaba şimdiden teşekkürler.
 

adamkingsx

Üye
Bende bu telefonu yakın bir zamanda kampanyadan aldım telefon gayet güzel bence sesi dışarıyada iyi vuruyr (fena değil)
 
GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Zızzz Dostum Çok teşekkür Ederim Senin Sayende Konu Canlanıyor Kiessle pcye bağla bi Güncelle var mı yok mu öğren yoksa programı kaldır yeniden yükle....arkadaşlar nimbuzz ile Fcedde falan chat yapılabiliyor

--------------- Ekleme ---------------

adamkingsx arkadaşım çekilmiş fotolar warsa eklermisin ewet sesi İlk Kötüydü Çok Azdı Ama Açılıyo Gittikçe :))
 


Üst Alt