türkcel 3g vınn modemde vodafone hat aylık günlük limitsiz net paketi kullanılırmı?? lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

icazet

icazet

Üye
    Konu Sahibi
türkcel 3g vınn modemde vodafone hat aylık günlük limitsiz net paketi kullanılırmı?? lütfen yardım
türkcel 3g vınn modemde vodafone hat aylık günlük limitsiz net paketi kullanılırmı??

yani türkcell 3g vınn modemde türkcell hat yerine vodafone hat kullansam çalışırmı baglantı kurarmı yardımlarınızı ve yorumlarını bekliyorum!!!!!!!

:megafon::megafon::megafon::megafon:
 


vasite_256

vasite_256

Üye
evet olur kardeş bende turkcel Wın kullanıcısıyım Turkcel Hattı Çıkar :) vIndan Sonra Vodofonun Hattını tak Ona günlük Sınırsız internet yap dedgim gibi olur (y)
 

atek59

Üye
Arkadaşlar bildim kadarıyla simkart kilidi var ben vodafone mobil modem var vodafone müşteri hizmetleri aradım ve modemi başka hatla kullanabilirmiyim dedim bana sadace vodafone hatla çalışır dedi sim kilidi var dedi
 
icazet

icazet

Üye
    Konu Sahibi
çoooook saolun arkadaşlar yorumlar için tşkler
 
aslanc

aslanc

Üye
arkadaşlar ben denedim olmadı bunun ekstra bir ayarı falan varmı mesela ben hep Turkcell 3G ile bağlanıyorum ve erişim numarası *99# dir vodafone için nedir?
 

Equelan

Üye
evet olur kardeş bende turkcel Wın kullanıcısıyım Turkcel Hattı Çıkar :) vIndan Sonra Vodofonun Hattını tak Ona günlük Sınırsız internet yap dedgim gibi olur (y)
evet
Ben şu anda Turkcell E176G vınn modem de aylık 4gb kotalı 3g internet kullanıyorum. 4gb kotam bittiği için ve Turkcell extra kota satmadığı için geçen hafta aldığım vodaone sim kartına haftalık, günlük işime uyan 3g paketlerini yükleyip sim kartı vınn modeme takıp internete 3G hızında giriyorum.
oluyor yani çünkü iki modemi de üreten aynı firma Huvaei firması sadece modemleri çalıştıran yazılımlar farklı onları da gsm şirketlerinin internet adreslerinden indirebilirsiniz. :oke:
 

dereli_47

Üye
Equelan arkadaş hangi yazılımı kullanmalıyız mesela türkcelin verdiğini mi yoksa vodafonunkini mi ayrıca sen yaptığına göre bilirsin ayarları nasıl yapacağız biraz açıklarsan.. ben de vın modeme vodafone hat takmak istiyorum bi de vodafone faturasız hattım var ayrıca internet için hatmı verecekler ve bu verecekleri hattın ücreti varmı varsa ne kadar ödedin sen biraz çok oldu sorular ama artık...:bilmm
 

bluelaz_53

Üye
bende turkcell vınn modemle vodafone cepnet paketini kullanıyorum. Bunu yapabilmek için mobile partner programını yüklemeniz gerekli... bu programı yükledikten sonra sırasıyla araçlar-seçenekler-profil yönetimi-yeni profil deyip vodafone profili oluşturuyorsunuz. (kullanıcı adı ve şifre isteyen yerlere "vodafone" yazın) bundan sonra kaydetip bitiriyorsunuz artık bu profilden vodafone 3g bağlanabilirsiniz. (alıntıdır)

programın linki: Link kırık
 

dereli_47

Üye
öncelikle cevabın için teşekkürler soracağım şey sadece yeni profilin adını mı değiştiriyoruz diğer bütün ayarlara dokunmuyormuyuz ?
 

timur_55

Üye
Türk aklı her şeyi çözüyor işte :) Ben de kullanılamıyor diye biliyordum ama deneyeceğim :)
 

bluelaz_53

Üye
Kullanıcı adı ve şifre isteyen yerlere vofafone yazıyorsun gerisine dokunmana gerek yok.
 
foz54

foz54

Üye
bende 4gb kotalı vınn var. Ayın son günlerinde kota doluyor, vodafone sım kartımda günlük cepnet alıyom, kartı vınna takıyom ve sorunsuz çalışıyo. Ama sadece gezinebilirsin. Video izleme veya download yapmak çok yavaş
 
marco.romeo

marco.romeo

Üye
arkadaşlar bende Turkcell vınn e176g modemimde , vodafone hattımın internetini kullanmak istiyorum. ben yapamadım bağlanıyor ama girmiyor :(
 

dereli_47

Üye
arkadaşlar bende Turkcell vınn e176g modemimde , vodafone hattımın internetini kullanmak istiyorum. ben yapamadım bağlanıyor ama girmiyor :(
ben denedim aynı şekilde vınn e176g modem ile vodafone hattı taktım internete de girdim.bunun için vodafone hattının 3g aboneliğini başlatmış olman gerekiyor ücretsiz birşey zaten bir numaraya mesaj gönderiyorsun, daha sonra da mobile partner programını kullanarak yeni bir profil oluşturmanız yeterli kolay gele :):)
 

exi5

Üye
teşekkür ederim bilgiler için bende deneyeceğim
 
awarahoon82

awarahoon82

Üye
arkadaşlar bende giremedim ünlem işareti çıkıyor. çaviriçi ancak bağlantı denemelerine yanıt vermiyor yazıyor sorunlarda

not : 3g ve cepnet üyeliğim var.
 

xlawy

Üye
arkadaşlar mobil vodeminiz varsa markası hiç önemli değil internete bağlanabilirsiniz. fakat hangi hat ile bağlanacaksanız o hattın yazılımını pc ye kuruun. ben kktctürkcel vını kullanmak için vodafone sitesinde vodem yazılımı indirdim ve bilgisayara kurdum ve internete bağlandım
 

oxxolife

Üye
Turkcell kendi vınn yazılımıyla vodafone veya avea hattı kullanmanıza izin vermiyor ama cihazda sim kilidi de yok. Vodafone hat ile kullanmak için öncelikle bu adresten huawei yazılımı olan mobile partneri indiriyoruz ve ardından bilgisayarımıza kurup bilgisayarı yeniden başlatıyoruz. Vınn driverlarını otomatik olarak tekrardan kuracaktır. Sim kartımızı vınna taktıktan sonra mobile partner programını masaüstünden açıyoruz.



birinci resimde önce Language altından dili Türkçe seçebilirsiniz ardından Araçlar -> Seçenekler seçiyoruz ve ikinci resimde



göründüğü gibi Profil Yönetimi altında Yeni seçiyoruz ardından profil adını "Vodafone" yazıyoruz APN kısmını statik seçip apn adını internet yazıyoruz kullanıcı ismi ve şifre kısmına vodafone yazıyoruz.
Dileyen olursa İleri Seviye butonuna basarak dns ayarlarını yasaklı siteler için de değiştirebilir.
bu aşamadan sonra profili Kaydet butonuyla kaydediyoruz. Dileyen Sabit olarak ayarla seçebilir ardından Tamam butonuyla çıkıp birinci resimdeki ekrana dönüyoruz.

Gördüğünüz gibi ben şu anda bağlı durumda yazıyorum. Bu şekilde yavaş da olsa bir çok işinizi 8tl ye halledebilirsiniz. (h)
Hepinize kolay gelsin..
 
asigsasi

asigsasi

Üye
cepnet paketi olanlar pc suite ile internete bağlanabilirsiniz üstelik hattı tak çıkart derdi yok
 

memo242

Üye
Arkadaşlar evet cepnet ile bağlanıorda kimse bağlantı tipini belirtmemiş ben avea jet mobil modem mf627 ile cepnet aylık paket ile bağlandım ama hep EDGE ile hep yeşil ışık yanıyor oysa hattı kendi cep telefonuma taktığımda 3g çekiker modeme taktığımda umts/wcdma/hsdpa gibi şebekeler çekmiyor..
Durumu Vodafone müşteri hizmetlerine ilettim.
Cevap;
normal simkartlar cep telefonlarında 3g olarak kullanılabilir miş vodem yada bizim kullandığımız pc ye bağlanan modemlerde ise kullanılamazmış kullanırsak hep EDGE ile bağlanırmışız ancak onlar için data simleri varmış onları kullanırsak ancak 3g ile bağlanırmışız.
Durum bundan ibaret şuan müşteri hizmetleri doğru söylüyor gibi çünki EDGE ile bağlanıyorum...
Haydi arkadaşlar siz neyle bağlanıyorsunuz 3G mavi ışık mı yoksa EDGE yeşil ışık mı ?
Ayrıca bu duruma çözüm olacak bir şey varsa belirtelim...
 


Üst Alt