Sakın Trident Almayın

Sponsorlu Bağlantılar

teomanata

Üye
ben çok memnunum
 


ACMİLANO

Üye
Trident YERLİ MALI DEİLMİ?
 

ercan-i

Üye
çin malı kardeşim. Türk malı telefon diye bişey yoktur !

Gidip en ucuzunu adisini getirirlerse insanlar burda böyle mağdur olur..

Servisle ilgilenmeme olayına gelince söyleyecek lafları yok o yüzden. 2.0 megapixel diyip 0.3 çıkması işlemci ile alakalı.

Wi-fi modelleri biraz daha iyi olsa gerek, 1.3 yada 2.0 Mp olabilir.
 

ACMİLANO

Üye
Ben turk malı sanıyordum :s
 

abcxyz123

Üye
arkadaşlar Trident marka olarak %100 Türk markasıdır fakat ürünü parçaları çinden geliyor ve Trident'in Yakuplu/İstanbul'daki fabrikasında birleştiriliyor.zaten teknik servisin merkezide fabrikanın içerisinde sorun ne olursa olsun max. 30dk içerisinde ürünü tamir edip elinize teslim ediyorlar. ben W-T9 modelini kullanıyorum ve memnunum babam ve eniştemede W-T10 modelini aldım.
 
Noks

Noks

Üye
turkiyeye gelen parçalar en dandik parcalar....
 
eQooo

eQooo

Üye
sakın çin telefonu almayın demek daha mantıklı...
 

ACMİLANO

Üye
EN İYİSİ NKOİA FİLLANDİYA İŞİ SAGLAM TELEFON. DEMEKKİ TRİDENT BELLİKİ 100%100 CAKMA:oke:
 
delimete

delimete

Üye
arkadaşlar tridentin hangi telefonmundan bahsediyosunuz benim alacağım telefon trident w-t3 bu telefonun olan arkadaş bana yardımcın olsun
 
temasan53

temasan53

Üye
arkadaşlar tridentin hangi telefonmundan bahsediyosunuz benim alacağım telefon trident w-t3 bu telefonun olan arkadaş bana yardımcın olsun


trident w-t3 çok kaliteli telefondur, gönül rahatlığı ile alabilirsin...Birde bu konu başlığı, TRIDENT paylaşım sitesinde hiç uygun olmamış..Arkadaşımız, garantide sorunlar yaşamış olabilir ama başlık bu şekilde yazılınca , Firmanın tüm ürünleri karalanmış oluyor oysa W-T3 çok kaliteli bir telefondur....Adminlerin Dikkatine......
 

ilteber05

Üye
Tident w t-3 ü aldığım güne lanet olsun. Ben hayatımda bu kadar adi telefon görmedim. nokiam vardı, kaç kere yere düştü bişey olmadı. Bu telefon yere düşmeden ekranı bozuluyor. Bir defa cebime koydum bozuldu, tamire gitti geldi. Aradan 1 hafta geçti geçmedi yine ekran bozuldu. Paramı haram ediyorum, hakkımı helal etmiyorum. Bunu iyi telefon diye satanların öte dünyada yakasına sarılacağım. 300m parama acıyorum. 200m a alan olursa hemen satacağım. İlgilenelere duyrulur. Telefona süper diyenler kesinlikle kendi adamları, kesinlikle kanmayın. Bir kişi açmiş 10 kayıt yazıyor iyi diye *********. Almayı düşünenler hemen vazgeçin, yoksa yediğiniz kazık için çok geç olacak.
 
temasan53

temasan53

Üye
Tident w t-3 ü aldığım güne lanet olsun. Ben hayatımda bu kadar adi telefon görmedim. nokiam vardı, kaç kere yere düştü bişey olmadı. Bu telefon yere düşmeden ekranı bozuluyor. Bir defa cebime koydum bozuldu, tamire gitti geldi. Aradan 1 hafta geçti geçmedi yine ekran bozuldu. Paramı haram ediyorum, hakkımı helal etmiyorum. Bunu iyi telefon diye satanların öte dünyada yakasına sarılacağım. 300m parama acıyorum. 200m a alan olursa hemen satacağım. İlgilenelere duyrulur. Telefona süper diyenler kesinlikle kendi adamları, kesinlikle kanmayın. Bir kişi açmiş 10 kayıt yazıyor iyi diye **********. Almayı düşünenler hemen vazgeçin, yoksa yediğiniz kazık için çok geç olacak.

Garantili cihazınızı geri gönderebilir hakkınızı arayabilirsiniz...Forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim...
Madde :
13-Kullanıcılar forum içerisinde bir bölüme yazı yazarlarken devleti , milleti ya da herhangi bir marka, firmayı veya kurumu aşağılamayacağı gibi aynı şekilde olduğundan da üstün gösteremezler. Aksi durumda cezai işlem uygulanacaktır.
 
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Arkadaşlar eleştirmek ile hakaret etmek farklı şeylerdir. Birisini yapmakta özgürsünüz ancak diğeri "suçtur".

"Paylaşım sitesi" olarak nitelendirilen sitemizde firmalarla ilgili yaşadığınız sorunları özgürce ANCAK ELEŞTRİ VE SAYGI SINIRLARI İÇİNDE KALMAK ŞARTI İLE yazabilirsiniz elbette. Şu an için konuda herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Siz nasıl ki bir markayı tavsiye edebiliyorsanız, aynı şekilde tavsiye etmeyebilirsiniz de.

Bu bakımdan eleştri sınırlarını aşan mesajlar düzenlenmiş olup konu da ayrıca takibime alınmıştır.

Ya yapmayın arkadaşlar.Ben 3 ay önce trident w-t9 aldım.Gayet de memnunum.Tv izliyorum.wi-fi ile internete giriyorum.Java uygulama ve oyunlarını indiryorum.Mp4 formatında film izliyorum.Süper kalitede olmasa da fotoğraf ve video çekiyorum.Mp3 dinliyorum radyo dinliyorum daha ne diyeyim.Yani sanki 1400 TL ödediniz de Blackberry aldınız da kıyasıya eleştiriyorsunuz.Yok şusu böyle yok busu böyle.Ben aldığım herşeyde fiyat/performans analizi yapıyorum.Bu cihazda da aynısını yaptım.İstedeğim temel şeyler wifi.java.film ve video izlemek ve heryerde TV seyretmekti.Piyasaya baktım zaten diğer hiçbir bilinir marka da tv özelliği yok wifi özelliği olan cihazlarda 500 TL den başlıyor.Trident 2 yıl garanti de veriyor.Düşündüm 300 TL ye ikinci el bilinir bir marka alsam iki gün sonra bozulsa gitti param.En azndan burada resmi garanti var.Ha firma garanti kapsamındaki bir arızayı zamanında yapmadı mı Tüketici Mahkemesi ve Tüketici kurulları var gider başvuru da bulunurum.Üstelik telefon blackberry nin tıpkısı hiçbir özelliği olmasa da görünüm on numara Bence değer.Bir de şöyle düşünün siz gidip bilinir markaları aldıkça trident gibi telefonları yapanlar para kazanamayacak Ar-Ge ile işini geliştiremeyecek kalite artamayacak fakat bir de tersi var siz aldıkça kazanacak ürünü geliştirecek teknik servis imkanları artacak nokia sı sony erıccson u uzaydan ı gelip bu kadar bilinir markalar oldular.Bir düşünün derim.....
Öncelikle size bu güzel yorumunuzdan ötürü teşekkür ederim.

Konuyu baştan sona okudum ve bazı arkadaşlarımızın memnun, bazılarının ise dertli olduğunu gördüm.
Buradan sorun yaşayan arkadaşlara tek bir tavsiyem var. Hakkınızı arayınız.
Eğer ki bir firma size 2 yıl garanti verdiyse (ki vermese dahi sizin tüketici olarak aldığınız her mal 2 yıllık asgari garanti süresine tabidir), firmanın sizi oyalaması, geçiştirmesi, hakkınızı vermemesi durumunda yapmanız gereken şey kaymakamlığa giderek Tüketici Sorunları Hakem Heyetine bir dilekçe ile başvurmak ve hakkınızı aramaktır. Çok hızlı işler süreç / avukata ihtiyacınız yoktur / başvuru ücretsizdir / çoğu zaman tüketici lehine karar verilir. İnternette bu konularla ilgili tonla kaynak var. Sadece internette yazanları ve Sanayi Bakanlığınca tüketicilere yönelik yayınlanan kaynakları biraz detaylıca araştırırsanız Tüketici Hukukunu bir avukat olan benden daha iyi bilebilirsiniz. Yeter ki tembellik etmeyin.
Şikâyet etmek kolay harekete geçmek zordur. Kıçımızı kaldırmazsak oturduğumuz yerde kendi kendimize söver dururuz sadece; olduğumuz yerde sayarız sadece!!!

Hakkınızı aramıyorsanız sorun firmalarda değil sizdedir.
 

theyureklicocuk

Üye
bende ilkj aldıgımda ole dedim ama 2megapiksel sadece ayarlarını ii yapman lazım arkadaslar
 
everest11

everest11

Üye
çin malı kardeşim. Türk malı telefon diye bişey yoktur !

Gidip en ucuzunu adisini getirirlerse insanlar burda böyle mağdur olur..

Servisle ilgilenmeme olayına gelince söyleyecek lafları yok o yüzden. 2.0 megapixel diyip 0.3 çıkması işlemci ile alakalı.

Wi-fi modelleri biraz daha iyi olsa gerek, 1.3 yada 2.0 mp olabilir.
kardes sıtesıne gır yapılısı tum parcalar mesela general mobile yabancı ama burda uretımı yabılıyo yazılım burada sadece dstl1 yazılımı turkce yapan bızız
 

ogulcanuluca

Üye
ben yanlıslıkla kalibrasyona aldım suan kalem olmadıgı icinde acamıyorum bana yardımcı olsanız acmam icin telefonu..Telefon wt3
 
ucx

ucx

Üye
Sen alma trident biz alırız :D
 

altundalserdal

Üye
Trident wt3 kullanıyorum süper birşey ya.Oldukça memnunum.
 

sencen_18

Üye
Benim telefonda alalı 3 hafta oldu. Cebime koymuştum bir çıkardım dokunmatik ekran çalışmıyor. Kalem kalibrasyon yapmaya kalktım olmuyor. Bir dikkatli bakayım dedim ekranın içinde mürekkep dağılmış. Ya bu kadar adi mi bu telefon, cebime bile koyamayacak mıyım. Nerrde saklıycam bu telefonu zırt pırt ekranı böyle dağılacaksa. Bakalım garantiye gönderecem ne sonuç çıkacak. Bende durumu iletecem garantiden gelince.


bende aynı sorun var dokunmatik çalısmıyor seninki yapmıslardır nasıl simdi düzeldimi sendden cevap bekliyorum lütfen..
 


Üst Alt