Yeni Mobil TV Paketleri!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Burakistan

Burakistan

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Mobil TV Paketleri!!!
D-Smart Spor Paketi
UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Bank Asya 1. Ligi maçlarını Dünya 3G lideri farkıyla izleyebilirsiniz. Abonelik için MTV FUTBOL yazıp 3636'ya ücretsiz bir SMS gönderin sadece aylık sadece 10 TL ödeyerek Avrupa devlerinin maçlarını sınırsız izleyin.


Kurtlar Vadisi PusuPaketi
Polat Alemdar ve ekibinin maceralarını anında izlemek için Mobil TV Kurtlar Vadisi Paketi'ne abone olabilirsiniz. Abonelik için MTV VADI yazıp 3636'ya ücretsiz bir SMS gönderin. Abonelik aylık 5 TL'dir.



Aşk-ı Memnu Paketi
Bihter ile Behlül'ün hikayesini en yeni bölümleri ve önemli sahneleriyle izlemek için Mobil TV Aşk-ı Memnu Paketi'ne abone olabilirsiniz. Abonelik için MTV ASK yazıp 3636'ya ücretsiz bir SMS gönderin. Abonelik aylık 5 TL'dir.



Yaprak Dökümü Paketi
Mobil TV Yaprak Dökümü Paketi'ne abonelik işlemleri için MTV YAPRAK yazıp 3636'ya ücretsiz bir SMS gönderin. Abonelik aylık 5 TL'dir.




Çok Güzel Hareketler Bunlar Paketi
Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın en yeni ve en komik skeçlerini anında telefonunuzdan izlemek için Çok Güzel Hareketler Bunlar Paketi'ne abone olabilirsiniz. Abonelik için MTV CGHB yazıp 3636'ya ücretsiz bir SMS gönderin. Abonelik aylık 5 TL'dir.





  • Servis ücreti faturalı ve ön ödemeli hatlar için aşağıdaki gibidir:
    Standard Paket: Aylık 5 TL / 40 Kontör
    Spor ve Eğlence Paketi: Aylık 5 TL / 40 Kontör
    Süper Paket: Aylık 7.5 TL / 60 Kontör
    D-smart Spor Paketi: Aylık 10 TL / 80 Kontör
    Kurtlar Vadisi Pusu Paketi: Aylık 5TL / 40 Kontör
    Aşk-ı Memnu Paketi: Aylık 5TL / 40 Kontör
    Yaprak Dökümü Paketi: Aylık 5TL / 40 Kontör
    Çok Güzel Hareketler Bunlar Paketi: Aylık 5TL / 40 Kontör
  • Abonenin ilk defa Mobil TV'ye üye olması durumunda, abonenin seçtiği paketler hariç, Vodafone'un belirlediği paketler kullanıcıya 1 ay süre ile ücretsiz verilir. Ancak Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. dilediği zaman promosyon süresini ve hakkını kaldırma ya da değiştirme hakkını saklı tutmaktadır.
  • Abone herhangi bir Mobil TV servis paketine üye olduktan sonra otomatik olarak Ücretsiz Pakete de üye olur. Ücretsiz paketlerin içeriğini Vodafone belirler. Ayrıca abone Mobil TV servisini kapattığı takdirde Ücretsiz Paket üyeliği de otomatik olarak sona erecektir.
  • Vodafone önceden ilan etmek kaydıyla fiyatlarda değişiklik yapabilir.
  • Üyelik ücreti tahsil edilemediği durumlarda Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. servisi sonlandırma hakkına sahiptir.
  • Servis paketlerinin kullanım hakkı 1 aydır. Bu süre, hakkın tüketilmesinden sonra, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.tarafından değiştirilebilir. Mobil TV servisinin promosyon süresi bitmeden 3 gün önce, abone SMS ile promosyon süresinin bittiğine ve ücretlendirileceğine dair bilgilendirilir.
  • Abone Mobil TV servisini iptal etmediği takdirde sonraki aylarda otomatik olarak ücretlendirilir.
  • Servis kullanım süresi olan 1 ayın dolmasından sonra, abonenin iptal talebinde bulunmadığı, telefonun herhangi bir nedenle iletişime kapalı olduğu ya da benzer nedenlerle hizmetin iptal edilememesinden Vodafone sorumlu değildir. Hizmetin bu nedenlerden dolayı iptal edilememesi halinde, o tarihte geçerli olan paket abonelik ücreti, aboneden tahsil edilir.
  • Abone tarafından servise başvurulduğu andan itibaren, servis aboneliği 24 saat içerisinde hizmete açılır.
  • Sistemde yapılabilecek bakım, onarım ve meydana gelebilecek teknik aksaklıklardan kaynaklanabilecek sorunlar nedeniyle Mobil TV hizmeti 48 saate kadar devre dışı kalabilecektir. Bu durumdan Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. sorumlu değildir.
  • Abone olunabilecek Mobil TV paketi sayısı ve içeriği Vodafone'un belirledikleriyle sınırlıdır.
  • Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. Mobil TV paketleri içindeki kanal sayısı ve kanalları önceden haber vermeden değiştirme hakkını saklı tutmaktadır.
  • Mobil TV servisinin kullanımı sırasında gösterilen Elektronik Yayın Akışı'ndaki olası yanlış bilgilendirmelerden Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. sorumlu değildir.
  • Mobil TV servisinin kullanımı sırasında, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş,. telif hakları doğrultusunda kanallarda karartma yapma hakkını saklı tutar. Bu nedenle aksayan hizmetin sorumluluğu ilgili yayın kuruluşuna aittir.
  • Abone, Mobil TV servisi içeriklerinin içine, Mobil TV servisinde sunulan kanalların izlenimi öncesine ve sonrasına, Vodafone tarafından belirlenen ve onaylanan reklamlar eklenebileceğini açıkça kabul eder.
  • Mobil TV içerikleri kaydedilemez, cep telefonundan başka bir cihazda izlenmek üzere herhangi bir yolla aktarılamaz. Aksi halde meydana gelebilecek yasal ihlallerden abone sorumludur.
  • Mobil TV servisi sadece kişisel kullanımlar içindir. Ticari kullanımları kapsamaz. Aksi halde oluşabilecek yasal yükümlülüklerden Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. sorumlu değildir. Ticari kullanımın tespit edildiği durumlarda abonenin sorumluluğu doğar ve Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. Mobil TV servisini kapatma hakkı mevcuttur.
  • Vodafone Mobil TV servisi kullanımı sırasında oluşan data kullanımı adil kullanım çerçevesinde olup Vodafone Telekomünikasyon A.Ş, kullanımın kötü niyetli ve/veya suç oluşturduğunu tespit etmesi halinde veya bu yönde bir ihbar aldığı durumlarda servisi durdurma hakkına sahiptir. Ayrıca kötü niyetli kullanım sonucunda oluşan zararlara karşı Vodafone'nun tazmin hakkı saklıdır.
  • Mobil TV servis kalitesi, Vodafone kapsama alanına göre değişiklik gösterebilir. Kullanıcıların bulunduğu yerlerin kapsama alanından kaynaklanabilecek servis aksaklıklardan dolayı Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. sorumlu değildir.
  • Abone istediği zaman Mobil TV hizmetinin iptalini talep edebilir.
  • Mobil TV'ye abone olmuş kullanıcılar, Vodafone veya herhangi bir üçüncü parti tarafından Mobil TV ve içeriklerine yönelik tanıtıcı SMS, MMS, wap-push ve diğer iletişim yolları kanalı ile bilgilendirilmeyi kabul eder ve bu uygulamaya onay verir.
  • Mobil TV'de yayınlanacak ve değişik yaş grupları için sakınca içerebilecek bazı içerikler (örn: erotik ve şiddet gibi) için Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. herhangi bir sorumluluk kabul etmez. Bu kanallara ulaşılması ve izlenmesi tamamen abonenin sorumluluğundadır.

Vodafone Mobil TV servisine ilk kez abone olduğunuz takdirde, Mobil TV Standart, Spor Eğlence ve Süper Paket abonelikleri ilk 1 ay ÜCRETSİZDİR. Bununla birlikte, Süper Paket içerisindeki diğer kanalları da 1 ay boyunca ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.

Mobil TV Paketleri ve Ücretlendirilmesi aşağıdaki gibidir:
- Standart Paket : 5 TL / ay
- Spor ve Eğlence Paketi: 5 TL / ay
- Süper Paket: 7.5 TL / ay
- D-Smart Spor Paketi: 10 TL / ay
- Kurtlar Vadisi Pusu Paketi: 5TL / ay
- Aşk-ı Memnu Paketi: 5TL / ay
- Yaprak Dökümü Paketi: 5TL / ay
- Çok Güzel Hareketler Bunlar Paketi: 5TL / ay

Mobil TV abonelikleri aylık sabit ücret karşılığında olmakla beraber, bu sabit ücretler dışında hiçbir ekstra ücret talep edilmemektedir. Mobil TV servisine abone olduğunuz takdirde, Mobil TV servisi için kullanılan datadan ücretlendirilmezsiniz.

Tüm vergiler dahildir.
1 TL = 8 Kontördür.
Telefonunuzun Vodafone Mobil TV servisini destekleyip desteklemediğini kontrol etmek için MTV DESTEK yazıp 3636'ya ücretsiz bir SMS atabilirsiniz.

Aşağıdaki telefonlarla Vodafone live! üzerinden Mobil TV servisini kullanabilirsiniz.

Blackberry
9500 Storm, 9000 Bold

HTC
Touch Dimand II

LG
GD900 CRYSTAL

Nokia
3250, 5800 XPress Music, 6120c, 6131, 6151, 6210s, 6220c, 6270, 6280, 6288, 6303c, 6600f, 6680, 6730, E50, E51, E61, E61i, E63, E66, E71, E75, E90, N70, N73, N76, N78, N79, N80 ,N82, N85, N86, N91, N93, N95, N95 8GB, N96, N97

Samsung
F480, i900, L700, L760, S7350, s8003, s8300, u700, u800, u900

SonyEricsson
C702, C902, C905, G502, G700, K530i, K700i, K750i, K770i, K790i, K800i, K810i, P1i, K910i, S700i, T700, w580i, w595, w610i, w760i, w890i, w910,


Aşağıdaki telefonlarla Mobil TV Özel Uygulaması üzerinden Mobil TV servisini kullanabilirsiniz.

Nokia
N95, N95 8 GB
Mobil TV servisini 2 farklı yoldan kullanabilirsiniz:
  • Vodafone live! üzerinden Mobil TV�ye üye olabilir ve üye olduğunuz paketin içeriğine göre, istediğiniz kanalları izleyebilirsiniz.
  • Bununla beraber, telefonunuz desteklediği takdirde Mobil TV özel uygulamasını ücretsiz olarak indirerek, telefonunuzdan tek bir tıkla Vodafone Mobil TV�yi çok daha güzel bir şekilde deneyimleyebilirsiniz.

Mobil TV Servisini daha kolay kullanmak için aşağıdaki komutları kullanabilirsiniz:

"Abonelik" için:
MTV yaz 3636'ya gönder

Belirli bir Pakete abonelik için (Standart Paket, Spor Eğlence Paketi, Süper Paket, D-Smart Paketi, Kurtlar Vadisi Pusu Paketi, Aşk-ı Memnu Paketi, Yaprak Dökümü Paketi, Çok Güzel Hareketler Bunlar Paketi)
MTV STANDART
MTV SPOREGLENCE
MTV SUPER
MTV FUTBOL
MTV VADI
MTV ASK
MTV YAPRAK
MTV CGHB

Yaz 3636'ya gönder

Telefonunuzun Mobil TV'yi destekleyip desteklemediğini görmek için
MTV DESTEK yaz 3636'ya gönder

Paket üyeliklerinizi görmek için
MTV SORGU yaz 3636'ya gönder

Aboneliğinizi yaptıktan sonra başka bir Mobil TV paketi eklemek için
MTV PAKETADI EKLE yaz 3636'ya gönder

Mobil TV özel uygulamasını indirmek için
MTV UYGULAMA yaz 3636'ya gönder

Belirli bir paketi kapamak için
MTV PAKETADI KAPAT yaz 3636'ya gönder

Mobil TV hakkında merak ettiklerinizi öğrenmek için sık sorulan sorulara
Standart Paket
Ayda sadece 5 TL karşılığında Standart Paket'e abone olabilir, ulusal kanalların yanı sıra haber ve çocuk kanallarını da izleyebilirsiniz. Abonelik için MTV AC yazıp 3636'ya ücretsiz bir SMS gönderin.



Spor ve Eğlence Paketi
En güncel spor haberlerini almak, at yarışı ve basketbol maçlarını seyretmek için artık eve dönmeyi beklemenize gerek kalmayacak. Ayda sadece 5 TL'ye abone olmak için MTV SPOREGLENCE AC yazıp 3636'ya ücretsiz bir SMS gönderin.



Süper Paket
Mobil TV Süper Paket ile Standart ve Spor ve Eğlence Paketini 10 TL yerine 7.5 TL'ye abone olabilir, Mobil TV'deki tüm kanalları izleyebilirsiniz. Abonelik için MTV SUPER AC yazıp 3636'ya ücretsiz bir SMS gönderin.
 
  • Beğen
Tepkiler: haci6153 ve devilmy


balza

Üye
valla şuanda hangi pakete geçsem diye düşünüyorum standart ta birşey yok süper pakete geçsem uefa maçları var onları izleyemem d-spor paketine geçsem 10 lira fazla geldi sanki, ama şöyle bir paket olabilirdi aslında SUPER SPOR paketi içinde süper paket ve d-spor paketi olacak fiyat da 15 lira olacak sizce olmazmı yorum yazarsanız iyi olur hangi pakete geçmeyi kararlaştıramayanlar için...
 
EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
valla spor paketi 10 lira 80 knt fazla yahu zaten bu aralar bedava linkleri var :D sonraa süper pakete 3 ay bedava üyeliğim var güzel gidiyor vodafone şu d-smart paketini az biraz düşürse iyi olur.
 
Burakistan

Burakistan

Üye
    Konu Sahibi
valla şuanda hangi pakete geçsem diye düşünüyorum standart ta birşey yok süper pakete geçsem uefa maçları var onları izleyemem d-spor paketine geçsem 10 lira fazla geldi sanki, ama şöyle bir paket olabilirdi aslında SUPER SPOR paketi içinde süper paket ve d-spor paketi olacak fiyat da 15 lira olacak sizce olmazmı yorum yazarsanız iyi olur hangi pakete geçmeyi kararlaştıramayanlar için...

evet arkadaşım dediğin güzel olur ama ne yazık ki buna biz karar veremiyoruz...bence bir numaranı vodafone a taşı , onun içinden 20 kontör çıkar işte alırsın 100 kontör d-smart a üye olursun ..zaten süper paket ilk ay ücretsiz...çok izleyen biriysen tabi...:pro:
 

balza

Üye
evde uydu muydu herşey var ama dsmart a üye olmadım çünkü kazıklıyorlar 200 lira üyelik için alıyorlar sonra cihaz içinde ayrıca 300 lira verecem ettimi 500 eski tabirle yarım milyar bunu vereceğime telefondan girerim daha iyi diyorum ama bir yandan da her hafta maç olmuyor ki 2 haftada 3 haftada bir maçlar var (fenerliyim herhalde belli oluyordur malum gs nin maçları sifreşiz:D) bunu da düşünürsem geriye illegal yollardan maç izleme kalıyor onu da ben istemiyorum anlayacağınız kaldım böle gidip 10 liraya üye olsam mı ne yapsam...
 
anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
bilgi için saol :oke:
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sağolası arkadaşım...
 
aryscat

aryscat

Üye
Ya arkadaşlar. Acele etmeyin derim ben. Yakında ucuzlatacağını düşünüyorum ben. Kim alıp da ne yapsın o paketleri. 90 dakikada zaten batarya 2 defa biter. Kim izleyecek o maçları , dizileri. Belki hevesimiz bitene,havasını atana kadar. Bir kaç ay sonra 40 kontöre tamamına fit olurlar. . . . :)
 
Godfather

Godfather

Üye
saol
 

balza

Üye
ben de öyle yapacam hemen üye olmayıp bekleyecem bakalım indirim gelecek mi
 

Benzer Konular



Üst Alt