Gizli topuklu ayakkabı :D

Sponsorlu Bağlantılar

c3r3n

c3r3n

Üye
    Konu Sahibi
Gizli topuklu ayakkabı :D
Ayakkabı hastalarına müjde, işte size kimsenin giymeye kolay kolay cesaret edemiyeceği kadar orjinal yeni ayakkabı tasarımı. Topuklu, 'topuksuz ayakkabının' bir bölümünün hiç olmaması paha da ağır olmasını engellememiş, bu yeni modayı takip etmenin bedeli sadece 1800 sterlini gözden çıkartmanız yeterli...





Giymek cesaret istiyor!

Antonio Berardi tarafından tasarlanan bu ayakkabılar dekor için değil gerçekten giymek için. Gwyneth Paltrow, Uma Thurman ve Victoria Beckham'ın en çok kullandığı ayakkabı markalrından bir olmasına rağmen henüz bu tasarım için büyük siparişler alınmamış.
39 yaşındaki İngiliz tasarımcı Berardi, bu modeli yaparken 1980'lerin Post modern akımından etkilendiğini belirterek ısrarla tasarladığı ayakkabının herhangi bir tehlikesi olmadığını savunuyor. Berardi, Ergonomik bir tasarımı olan gizli topuk da, tüm ağırlığı öndeki platformun taşıdığını belirtirken ayak sağlığı uzmanlarıysa tasarımın vücut sağlığı açısından çok büyük tehlikler taşıdığını belirtiyorlar.
Siz yine de bu ayakkabıyı giyecek kadar çılgınsanız edinebileceğiniz adresi hemen belirtelim. Browns mağazaları, Londra. Ayakkabıyı sipariş ettikten sonra birkaç hafta da beklemeyi göze almanız gerekiyor.







(Çatlaklığın diğer boyutu :ehe)
 


jöly

Üye
ben spor ayakkabılarım varken ayağımı kırdım ..bu giysem kafamı kırarım kesin... :)
 

begümm

Üye
bi ayakkabı için insan kendine bu kadar eziyet edemez
 

Solamente

Üye
Yok artık abarttılar :D :D
 
dreamgirls

dreamgirls

Üye
ee moda da sınır yok...
hem o kadar para vercem hem de kolumu bacağımı kırcam...:ehe
sigorta falan mı yapıyolar ki...:coold:
hayatta giymem, bi yerlerimi kırmaya niyetim yok, converselerim yeter bana
...
 

omayra

Üye
Güzel görünmedi gözüme. I ıh sevmedim..
 

Benzer Konular

Albert Einstein
Cevap
0
Görüntüleme
742
Albert Einstein


Üst Alt